search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:45
MENU CLOSE

Ζάμπλουτος τρώει χυλόπιτα σε πρόταση γάμου και από τα νεύρα του τα σπάει όλα – Της είχε αγοράσει μια Lamborghini σαν δώρο(Video)

24.10.2018 08:31
Ζάμπλουτος τρώει χυλόπιτα σε πρόταση γάμου και από τα νεύρα του τα σπάει όλα – Της είχε αγοράσει μια Lamborghini σαν δώρο(Video)  - Media

 

Το βίντεο είναι για γέλια και για κλάματα. Ένας γόνος ζάμπλουτου επιχειρηματία, κάνει πρόταση γάμου δημόσια, σε μια κοπέλα η οποία αρνείται. Τότε εκείνος παθαίνει νευρικό κλονισμό και σπάει ότι βρει δίπλα του. Σημαντική λεπτομέρεια ο πάμπλουτος γιος προκειμένου να δελεάσει ακόμη περισσότερο τη γυναίκα της αγόρασε μια πανάκριβη Λαμποργκίνι.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Τσαγκσα στην Κίνα. Ο πάμπλουτος γιος ήταν σίγουρος για τον εαυτό του. Ήταν καλοστεκούμενος και είχε χρήμα. Όποια γυναίκα είχε θελήσει στη ζωή του με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την είχε. Αποφάσισε να κάνει δημόσια, πρόταση γάμου στην κοπέλα με την οποία είχε σχέση αυτή την περίοδο. Στη μέση της πλατείας Ουάντα, και κρατώντας μια ανθοδέσμη κόκκινα τριαντάφυλλα, γονάτισε και ζήτησε από την κοπέλα να τον παντρευτεί. «Σου πήρα σαν δώρο και το αυτοκίνητο που σου αρέσει» της είπε και με το χέρι του έδειξε μια πορτοκαλί αστραφτερή Λαμποργκίνι πίσω του.

Η κοπέλα μετά το αρχικό σοκ, του είπε «Όχι». Εκείνος τα έχασε. Η κοπέλα συνέχισε να αρνείται. Δεν ήθελε να τον παντρευτεί. «Μα έχω χρήματα» ψέλλισε ο κακομαθημένος άνδρας που νόμιζε ότι με τα λεφτά του μπορεί να εξαγοράσει τα πάντα. «Όχι και πάλι όχι» ανταπάντησε η γυναίκα, του γύρισε την πλάτη και έφυγε.

Τότε εκείνος έπαθε νευρικό κλονισμό. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί και περίμενε να ακούσει το «ναι» από την κοπέλα τον κοίταζε αμήχανα. Ο άνδρας με μια κίνηση πετάει το μπουκέτο τα λουλούδια στον καμεραμάν και στη συνέχεια ξεσπά και σπάει ότι βρει μπροστά του. Στο πλάνο φαίνονται και κάποιοι φίλοι του ή άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας (εκατομμυριούχος γαρ) που προσπαθούν ανεπιτυχώς να τον συγκρατήσουν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:44