search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:29
MENU CLOSE

Forbes: Αυτοί είναι οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί για το 2018

24.10.2018 14:04
Forbes: Αυτοί είναι οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί για το 2018 - Media

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το γνωστό περιοδικό Forbes παρουσίασε τους ηθοποιούς με τα μεγαλύτερα έσοδα. Η λίστα αφορά τις σειρές που προβάλλονται στην αμερικανική τηλεόραση, με τις κωμωδίες να…προσφέρουν τη μερίδα του λέοντος.

Απόντος του Game of Thrones (από τη στιγμή που τη φετινή χρονιά δεν προβλήθηκε κανένα επεισόδιο) οι σειρές Modern Family και Big Bang Theory είναι αυτές από τις οποίες προέρχονται οχτώ ηθοποιοί της συγκεκριμένης λίστας, δείγμα της αναγνωρισιμότητας και προφανώς της τηλεθέασης που κάνουν.

Στη δέκατη θέση βρίσκεται ο Άντριου Λίνκολν, πρωταγωνιστής της σειράς Walking Dead με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 11 εκατομμύρια δολάρια.

Από την 9η μέχρι και την 5η θέση βρίσκονται τέσσερις πρωταγωνιστές της σειράς Modern Family. Ο χαζομπαμπάς Τάι Μπαρέλ (12 εκατ. δολάρια), ο Τζέσε Τάιλερ Φέργκισον (με 13 εκατ. δολάρια), ο Έρικ Στόουνστριτ (με 13,5 εκατ. δολάρια) αλλά και ο Εντ Ο Νιλ (με 14 εκατ. δολάρια) θα πρέπει να αισθάνονται ευλογημένοι που συμμετέχουν στην γνωστή κωμωδία, που ήδη βρίσκεται στον 10ο κύκλο.

Το σερί της «Μοντέρνας Οικογένειας» σπάει ο Μαρκ Χάμον από τη σειρά NCIS στην οποία και πρωταγωνιστεί και είναι παραγωγός, γεγονός που του αποφέρει 19 εκατ. δολάρια και τον τοποθετεί στην 5η θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς.

Κι από εκεί και πέρα έρχεται η σειρά της έτερης σπαρταριστής κωμωδίας, του Big Bang Theory. Την 3η θέση, μοιράζονται οι Σάιμον Χέλμπεργκ και Κουνάλ Ναγιάρ με απολαβές που φτάνουν τα 23,5 εκατ. δολάρια, με τον Ναγιάρ μάλιστα, να λαμβάνει περίπου 100.000 δολάρια το επεισόδιο.

Στη 2η θέση με 1,5 εκατ. περισσότερο, ο γνωστός Λέναρντ (Τζόνι Γκαλέκι) ενώ η κορυφή ανήκει στον Σέλντον του Big bang Theory, ή αλλιώς στον Τζιμ Πάρσονς που τα έσοδά του φτάνουν τα 26,5 εκατ. δολάρια το χρόνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:29