search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:47
MENU CLOSE

Αντίστροφη μέτρηση για το «μαύρο» στο Mega – Πότε αναμένεται να «πέσουν» οι διακόπτες

24.10.2018 15:20
Ο Πέτρος Μπούτος διευθυντής προγράμματος στο Mega μετά την παραίτηση Σασλόγλου  - Media
 
Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
 
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) απέστειλε σήμερα προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και τον ιδιωτικό πάροχο DIGEA, επιστολή με κοινοποίηση της απόφασης του ΣτΕ για τον τηλεοπτικό σταθμό, προκειμένου να προχωρήσουν οι ενέργειες και να κατέβει το σήμα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως απαιτηθούν δύο ημέρες προκειμένου να γίνουν όλες οι τεχνικές εργασίες που απαιτούνται για να «κοπεί» το σήμα του καναλιού προς τους δέκτες των τηλεοράσεων. Αυτό σημαίνει ότι το «μαύρο» θα πέσει μάλλον το βράδυ της Παρασκευής.
 
Σημειώνεται ότι το ΣτΕ με την απόφασή του, απέρριψε την προσφυγή της Τηλέτυπος η οποία στρέφονταν κατά της αδειοδοτικής διαδικασίας.

Οι εργαζόμενοι του Μεγάλου καναλιού σε ανακοίνωση τους, αναφέρουν πως είναι οριστικό το «μαύρο» και τα μεσάνυχτα θα διακοπεί το σήμα:

«Οριστικοί τίτλοι τέλους στο MEGA; Αφιερώστε μας μερικά λεπτά διαβάζοντας τα παρακάτω. Θα το δούμε όλοι μαζί απόψε μετά τα μεσάνυχτα, στις 3 πρώτες πρωινές ώρες αυτό. Για πάνω από 2 1/2 χρόνια οι λίγοι που απέμειναν εργαζόμενοι του MEGA έμεναν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και βρίσκονταν σ’ ένα «ΖΩΝΤΑΝΟ-ΝΕΚΡΟ» κανάλι. Το MEGA εξέπεμπε χωρίς νέο πρόγραμμα, χωρίς ειδήσεις, χωρίς τίποτα. ΜΟΝΟ ΜΕ (Ε) ΕΛΛ. ΣΕΙΡΩΝ & ΕΚΠΟΜΠΩΝ. Αυτό όπως καταλαβαίνετε ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Όλοι στα sites & τα blogs γράφουν το ίδιο. Ότι ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ θα υπάρχει στις τηλεοράσεις σας το MEGA. Διότι το ΕΣΡ έχει ήδη ενημερώσει την DIGEA για να ρίξει το σήμα & να έρθει το μαύρο. Εμείς ως σελίδα Προώθησης Προγράμματος & οι άνθρωποι που απέμειναν:α) Δεν έχουμε λάβει κάποιο επίσημο χαρτί για αυτό το κακό που επέρχεται. Δεν θα θέλαμε ούτε δάκρυα να χύσουμε όπως ούτε κι εσείς οι τόσα χρόνια τηλεθεατές του, ούτε θυμό, ούτε οργή ούτε τίποτα. Καμιά μάταια μοιρολατρία. Δεν έχει πια κανένα νόημα ”να κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα”. Το MEGA έπαψε να είναι MEGA επειδή ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ τα ”μεγάλα κεφάλια” (μέτοχοι) του. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ και δεν έχουν καμία τύψη. Πέταξαν στα σκουπίδια το παρελθόν πολλών, όσων μεγάλωσαν με το 1ο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (20/11/1989) και σε ηλικία και σε τηλεθεάσεις. Ο Θεός βλέπει & κρίνει».

 
Πληροφορίες: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:47