search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:59
MENU CLOSE

Τα δυο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής

24.10.2018 15:55
Τα δυο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής - Media

 

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται για τον πάγκο της Εθνικής ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, και μετά από έναν σύντομο απολογισμό που έκαναν για την πορεία της ομάδας στο Nations League, αποφασίστηκε να μη συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ασφαλώς εκκρεμεί να βρεθεί η φόρμουλα για την αποζημίωση του προπονητή, αλλά αυτό που είναι δεδομένο είναι πως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ελληνικής ομάδας στα δύο τελευταία ματς του Nations League, κόντρα σε Εσθονία και Φινλανδία το Νοέμβριο.

Την Πέμπτη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, θα επικυρώσει την απόφαση και συζητηθούν τα ονόματα για τη διάδοχη κατάσταση. Όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι Έλληνας, ενώ τα ονόματα που «παίζουν» δυνατά είναι των Άγγελου Αναστασιάδη και Γιάννη Αναστασίου.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:59