search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:12
MENU CLOSE

Χ.Α.: Στα υψηλά ημέρας, με τραπεζική αφύπνιση

24.10.2018 16:11
Σε χαμηλά έξι μηνών βύθισε το Χρηματιστήριο ο κορωνοϊός - Media

 

“Για το υπόλοιπο της συνεδρίασης, θα ήταν θετική ένδειξη το κλείσιμο κοντά στα υψηλά ημέρας” ανέφερε ο επίλογος του ενδοσυνεδριακού σχολίου και αυτό ήταν η κατάληξη της σημερινής συνεδρίασης.

Η μεγάλη έκπληξη ήλθε από το γεγονός ότι την ανοδική αντίδραση οδήγησε ο “καταπιεσμένος” τραπεζικός κλάδος, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το τελικό +9,45% του κλαδικού δείκτη των τραπεζών, που ολοκλήρωσε την σημερινή συνεδρίαση στο υψηλό ημέρας.

Ήταν μία κίνηση που, τεχνικά, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αναμενόμενη, λόγω των σημαντικών πιέσεων που είχαν προηγηθεί για τις τραπεζικές μετοχές, όμως για να πείσει θα πρέπει να επιδείξει συνέχεια και συνέπεια και το τελευταίο δείχνει σαν εγχείρημα με υψηλό βαθμό δυσκολίας, αν ληφθεί υπ΄ όψιν η επιφυλακτική εικόνα των διεθνών αγορών.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:12