search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:37
MENU CLOSE

Εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής για παρακολούθηση κορυφαίου πρώην τραπεζίτη

24.10.2018 17:29
Εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής για παρακολούθηση κορυφαίου πρώην τραπεζίτη - Media

 

Με εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής, μετά από σήμα κορυφαίου πρώην τραπεζίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ότι τον παρακολουθούσαν ξεκίνησε κυνηγητό της Ομάδας Δίας που μετά από δυο ώρες το απόγευμα της Τετάρτης κατάφερε να εγκλωβίσει μοτοσικλέτα με δυο υπόπτους.

Δέκα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωκαν μοτοσικλέτα το απόγευμα της Τετάρτης, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ύποπτοι αφαιρούσαν τσάντες από ανύποπτα θύματα. Ωστόσο το θρίλερ καταδίωξης είχε ακόμα σημαντικότερη διάσταση. 

Η καταδίωξη ξεκίνησε, σύμφωνα με το protothema.gr, περίπου στις 16:20 με τη συμμετοχή αστυνομικών από τη δύναμη της Βορειοανατολικης Αττικής.

Η ύποπτη μοτοσικλέτα εντοπίστηκε στον Αγιο Στέφανο, αλλά στη συνέχεια μπήκε στην Αθηνών-Λαμίας, επέστρεψε στην Εκάλη κι, εν τέλει, εγκλωβίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις στη Ν. Ερυθραία.

Το σήμα, ωστόσο, δόθηκε αρχικά από τα τέλη Αυγούστου επειδή η συνοδεία ασφαλείας κορυφαίου πρώην τραπεζίτη είχε εντοπίσει την μοτοσικλέτα να τους παρακολουθεί. Μάλιστα, στην υπόθεση είχε εμπλακεί και η Αντιτρομοκρατική.

Αργά το βράδυ οι δυο προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Πρόκειται για Έλληνες που κατηγορούνται για διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια ΒΑ Αττικής ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:37