search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:53
MENU CLOSE

Ποιο «ελεύθερο» κανάλι απέκτησε τα δικαιώματα της Formula 1 – Το κόστος του deal

24.10.2018 20:22
Formula 1: Νέα προσπάθεια για δημιουργία πίστας στην Ελλάδα - Ποια περιοχή βρίσκεται στο στόχαστρο (Video) - Media

 

Από τον επόμενο χρόνο και μέχρι το 2021, θα μπορούμε να παρακολουθούμε ολόκληρο το πρόγραμμα του τριημέρου και όχι μόνο τον αγώνα της Κυριακής.

Σε ελεύθερο κανάλι επιστρέφει το πλήρες πρόγραμμα της Formula 1, καθώς μέσω της ΕΡΤ θα μπορούμε να βλέπουμε τόσο τις τρεις περιόδους των ελεύθερων δοκιμαστικών, όσο τις κατατακτήριες και τον αγώνα της Κυριακής. Η συμφωνία ήρθε με την εταιρεία Asset Oglivy, που ανέλαβε τη διαπραγμάτευση για λογαριασμό της F1 για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Formula 1, κόστισε στην ΕΡΤ 6 εκατομμύρια ευρώ και για τα τρία χρόνια προβολής (2019-2021) πλέον ΦΠΑ, με υποχρέωση προβολής διαφημίσεων της εταιρείας στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Συνολικά, αφορά μεταδόσεις 21 αγώνων και την αποκλειστική μετάδοση των ελεύθερων δοκιμαστικών της Παρασκευής και του Σαββάτου, μαζί με τις κατατακτήριες.

Πηγή: gazzetta

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52