search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:30
MENU CLOSE

Μητέρα μικρών παιδιών ικέτευε τους βιαστές της να μην τη σκοτώσουν αλλά εκείνοι αφού τη βίασαν τη δολοφόνησαν (Photos)

25.10.2018 07:10
Μητέρα μικρών παιδιών ικέτευε τους βιαστές της να μην τη σκοτώσουν αλλά εκείνοι αφού τη βίασαν τη δολοφόνησαν (Photos) - Media

 

Το περιστατικό σοκάρει. Η Χάνα Κορνίλιους 21 ετών φοιτήτρια και μητέρα μικρών παιδιών, επέστρεφε από το σπίτι ενός συμφοιτητή της όπου είχε πάει για να μελετήσουν, στη Νότια Αφρική στην πόλη Στέλενμποχ. Στο δρόμο σε ένα φανάρι που είχε σταματήσει το αυτοκίνητο της και περίμενε να ανάψει πράσινο, εμφανίσθηκαν από το πουθενά 4 άνδρες με άγριες διαθέσεις.

Πριν προλάβει να βάλει τις ασφάλειες του αυτοκινήτου, εκείνοι άνοιξαν την πόρτα, μπήκαν μέσα και με την απειλή μαχαιριού της ζήτησαν να προχωρήσει προς μια ερημική τοποθεσία.

Εκεί αφού της πήραν όσα χρήματα και το κινητό της από την τσάντα, άρχισαν να την βιάζουν επανειλημμένα. Η άτυχη μητέρα εκλιπαρούσε να μην την σκοτώσουν γιατί έχει μικρά παιδιά. «Μπορείτε να μου κάνετε ότι θέλετε αλλά μη με σκοτώσετε» είπε κατά την απολογία του πως τους έλεγε η κοπέλα, ένας εκ των δραστών.

Οι βιαστές της όμως δεν την άκουγαν. Αφού τη βίασαν πολλές φορές της έκοψαν το λαιμό με ένα μαχαίρι και με μια μεγάλη κοτρόνα της συνέθλιψαν το κεφάλι και την παράτησαν.

Ο ιατροδικαστής είπε πως το χτύπημα από την πέτρα στο κεφάλι ήταν τόσο δυνατό που θα μπορούσε από μόνο του να είναι θανατηφόρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15