search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:31
MENU CLOSE

Η δημόσια συγγνώμη της Τσιμτσιλή στη Σίσσυ Χρηστίδου: Οι αντιδράσεις και το σκληρό μήνυμα στο «Πρωινό» (Videos)

25.10.2018 08:01
Η δημόσια συγγνώμη της Τσιμτσιλή στη Σίσσυ Χρηστίδου: Οι αντιδράσεις και το σκληρό μήνυμα στο «Πρωινό» (Videos) - Media

 

Το πρωί της Τετάρτης, το πάνελ της εκπομπής “Happy Day” ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με τα 2-3 κιλά που έχει πάρει η Σίσσυ κα μάλιστα με έναν τρόπο που παρέπεμπε -στην καλύτερη περίπτωση- σε «κουτσομπολιό» αγγίζοντας τα όρια του ρατσισμού ή του bullying.

Όπως ήταν λογικό, ξέσπασαν άμεσα ποικίλες αντιδράσεις με τον Παύλο Σταματόπουλο, φίλο και συνεργάτη της Σίσσυς, να απαντά σκληρά στον Δημήτρη Παπανώτα μέσω ενός story.

Ο Δημήτρης Παπανώτας τοποθετήθηκε άμεσα δίνοντας τη δική του απάντηση.

Το γεγονός σχολιάστηκε και από την εκπομπή «Πρωινό» με του συνεγάτες του πάνελ να θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός να σχολιάζεται με αυτόν τον τρόπο ένας άνθρωπος για τα κιλά του και μάλιστα, να εμπλέκεται στη συζήτηση και ένα τρίτο πρόσωπο -στη συγκεκριμένη περίπτωση η Κατερίνα Ζαρίφη- ως το «κακό» πρότυπο(!) ;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήραν τα «ατυχή» σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής αναφορικά με την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου απολογήθηκε το πρωί της Πέμπτης μέσω της εκπομπής “Happy Day”. 

Η παρουσιάστρια αφού ενημέρωσε ότι μίλησε προσωπικά με τη Σίσσυ Χρηστίδου και της εξήγησε, θεώρησε σωστό να ζητήσει και δημοσίως συγγνώμη για όσα ειπώθηκαν την προηγούμενη ημέρα με αφορμή τα… κιλά της Χρηστίδου!

«Ξέρετε ότι σε αυτή την εκπομπή ότι αφετηρία του σχολίου είναι πάντα το χιούμορ, καλή διάθεση και καλή πρόθεση. Ενδεχομένως αυτό να μην πετυχαίνει πάντα, είναι μια ζωντανή εκπομπή, είμαστε πολλοί άνθρωποι που συζητάμε και κάποιες φορές μπορεί να γίνονται και ατυχή σχόλια. Είμαστε εδώ, έχουμε το θάρρος και τα αντανακλαστικά αυτό να το δούμε, να το παραδεχτούμε και αν χρειαστεί να ζητήσουμε και συγγνώμη. Εγώ χθες το βράδυ μίλαγα με τη Σίσσυ Χρηστίδου πάρα πολύ ώρα και τα βρήκαμε, της εξήγησα, το κατάλαβε. Οφείλω, ωστόσο, να ζητήσω συγγνώμη και στη Σίσσυ και στα κορίτσια που μας βλέπουν, σε περίπτωση που παρεξηγήθηκαν. Αυτή η εκπομπή ποτέ δεν έχει δείξει τάσεις για bullying σε ανθρώπους με περισσότερα κιλά, αντιθέτως πάντα αυτοσαρκαζόμαστε και τρολάρουμε ο ένας τον άλλον για τα κιλά μας. Εγώ ποτέ δεν πλασάρω το πρότυπο μιας καχεκτικής κοπέλας, τα βάζω και τα κιλάκια μου και τα δείχνω και κάνω και την πλάκα μου. Οπότε, μακριά από εμάς αυτό το bullying» είπε χαρακτηριστικά, ενώ θέλησε να στείλει και ένα σαφές μήνυμα στο Πρωινό, με αφορμή τα σχόλια και τον τρόπο που τοποθετήθηκαν από την πλευρά τους στο γεγονός.

«Σε ό,τι αφορά άλλες εκπομπές, απέναντι κιόλας, που υπερθεμάτισαν με περισπούδαστο και δασκαλίστικο ύφος, θα τους πρότεινα με πολλή αγάπη και επαγγελματικό σεβασμό, να ανατρέξουν στο αρχείο τους να δουν οι ίδιοι πώς έχουν σχολιάσει -συγκεκριμένα και το ίδιο άτομο- και να αφήσουν την ανθρωποφαγία. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28