03/04/2020 12:11:07

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Να ελεγχθούν οι σοβαρές καταγγελίες Ράικου

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Να ελεγχθούν οι σοβαρές καταγγελίες Ράικου - Media

 

«Γνωρίζω αυτά που είπαν οι κύκλοι της κυρίας Ράικου. Είναι μια επίλεκτη δικαστικός. Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και πρέπει να ελεγχθούν», τόνισε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Νίκος Σαλάτας.

«Οι δικαστές και η κοινή γνώμη πιστεύουμε ότι αυτές οι καταγγελίες μπορεί να είναι αληθινές», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι «αυτό ενισχύεται από τα γεγονότα. Θυμόμαστε τι προσπάθησε η κυρία Θάνου να κάνει. Προσπάθησε να καταργήσει το Σύνταγμα για να παραμείνει στην θέση της. Την επόμενη ημέρα έγινε διευθύντρια του κυρίου Τσίπρα. Αυτό σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός ενέκρινε την πορεία της κυρίας Θάνου, της έβαλε θετικό πρόσημο. Γίναμε θεατές μια δημόσιας, ολοφάνερης συναλλαγής ανάμεσα της δικαστικής και της εκτελεστικής εξουσίας. Όταν γίνεται δημόσια μια τέτοια συναλλαγή, φανταζόμαστε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αυτό ενισχύει την άποψη μας... δεν ξέρουμε τι έχει γίνει, πρέπει να κληθεί η κυρία Ράικου, να απαντήσει».
 

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάυλου Πολάκη, από το βήμα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι κάποιοι πρέπει να μπουν στην φυλακή, προκειμένου να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές ο Νίκος Σαλάτας, είπε ότι «μόνο θλίψη και θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν οι δηλώσεις αυτές.

Όπως είπε αυτό που τους ανησυχεί, είναι η στάση του πρωθυπουργού. «Η ανοχή του πρωθυπουργού, είναι αυτό που μας ανησυχεί και μας θλίβει περισσότερο», ανέφερε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.