search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:22
MENU CLOSE

Βεβήλωσαν εκκλησία στην Εύβοια: Ζωγράφισαν «Εωσφόρο» στο Ευαγγέλιο (Photos)

25.10.2018 11:58
Markopoulo Park: Επίδειξη ισχύος από τον τριετή ΛΟΠΑΣ και καρέ νικών για τον Μάριο Χριστοφή - Media

 

Γράφοντας τη λέξη «Εωσφόρος» μέσα στο Ιερό Ευαγγέλιο, άλλα συνθήματα και πετώντας κάτω δισκοπότηρα, βεβήλωσαν το Ναό της Παναγίας της Οξυλιθιώτισσας στην Εύβοια.

Άγνωστοι εισέβαλαν στον Ιερό Ναό έριξαν το Ιερό Ευαγγέλιο και τα δισκοπότηρα στο πάτωμα του Ναού, ενώ έγραψαν συνθήματα επί του Ευαγγελίου, όπως την λέξη: “Εωσφόρος”.

Επίσης στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού οι ιερόσυλοι έγραψαν συνθήματα, όπως: «Δόξα τα λεφτά έχουμε θεό».

Συνολικά έβαψαν με συνθήματα και διάφορα σχήματα όλη την περιμετρική διάμετρο. Τις άσχημες εικόνες αντίκρυσε πρώτη η νεοκόρα, η οποία είχε πάει για να το καθαρίσει. Αμέσως, ενημέρωσε τον εφημέριο π. Γεώργιο Νάνο και αυτός με την σειρά του τον Μητροπολίτη Καρυστίας και τις Αστυνομικές Αρχές.

Από την αυτοψία που έγινε από αστυνομικούς του Α.Τ. Κύμης, δεν διαπιστώθηκε παραβίαση της πόρτας. Αναφέρεται μάλιστα, ότι δεν πρόκειται για ένα δράστη, αλλά για περισσότερους, οι οποίοι πρέπει να χρησιμοποίησαν τρία μπουκάλια σπρέι.

Πηγή: tvstar.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:19