search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:55
MENU CLOSE

Δεν φαντάζεστε πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ βγάζουν ανά λεπτό οι Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζι (Video)

25.10.2018 13:21
Δεν φαντάζεστε πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ βγάζουν ανά λεπτό οι Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζι (Video) - Media

 

Λεφτά που κάποιοι δεν βγάζουν ούτε σε δύο χρόνια, η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της, Τζέι-Ζι, τα βγάζουν σε 60 δευτερόλεπτα! Για την ακρίβεια, οι δύο σταρ της ποπ μουσικής εισπράττουν περίπου 5,4 εκατομμύρια δολάρια ανά κοινή τους εμφάνιση. Δηλαδή, τα έσοδά τους αντιστοιχούν σε 30.000 ευρώ ανά λεπτό, αν αναλογιστεί κανείς ότι εμφανίζονται 2,5 ώρες επί σκηνής.

Το διάσημο ζευγάρι πραγματοποίησε συνολικά 48 εμφανίσεις με την τελευταία να λαμβάνει χώρα στο Σιάτλ. Το NME έγραψε μάλιστα για το σόου τους ότι ήταν «ένα δίωρο μάθημα από ένα ζευγάρι εμβληματικών καλλιτεχνών που φαινομενικά έχει βαλθεί να αποδείξει ότι η αγάπη κατακτά τα πάντα».

Σύμφωνα με το Billboard Boxscore, το συνολικό ποσό των εσόδων τους φέρεται πως άγγιξε τα 253,5 εκατομμύρια δολάρια. Ενδεικτικό ότι δύο εμφανίσεις τους στο Mercedes-Benz Stadium της Ατλάντα, τους απέφεραν 14,4 εκατ. δολάρια, ενώ το διπλό σόου τους στο London Stadium απέφερε11 εκατ. από τις πωλήσεις πάνω από 125.000 εισιτηρίων.

Στο γενικότερο πλαίσιο, η περιοδεία «On The Run II» σχεδόν υπερδιπλασίασε τα κέρδη του ζευγαριού (132%) από την τελευταία που είχε φέρει στο ταμείο του 109,6 εκατ. δολάρια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:54