search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Ο Τραμπ στέλνει τον στρατό ενάντια στους μετανάστες

25.10.2018 15:38
Ο Τραμπ στέλνει τον στρατό ενάντια στους μετανάστες - Media

 

Στρατιωτική δύναμη 800 περίπου ανδρών θα αναπτυχθεί στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, για να αντιμετωπίσουν το καραβάνι των μεταναστών που κινείται προς τα νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κυβερνητική πηγή ανέφερε στο Associated Press ότι ο Τζέιμς Μάτις αναμένεται να υπογράψει το σχετικό διάταγμα μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο πρόεδρος Τραμπ είχε επανειλημμένα απειλήσει με χρήση στρατιωτικής βίας για να ανασχεθεί το καραβάνι των μεταναστών από την Ονδούρα που, κινούμενοι με τα πόδια κάτω από αντίξοες συνθήκες, έχοντας ακόμα και νεκρούς στην πορεία τους, προσπαθούν να φτάσουν στη «γη της επαγγελίας»

Το καραβάνι των απελπισμένων κατοίκων της Ονδούρας που άφησαν πίσω τη χώρα τους λόγω της εγκληματικότητας και της πείνας, ξεκινώντας πεζή ένα ταξίδι στο άγνωστο, υπολογίζεται ότι αριθμεί περίπου 10.000 ανθρώπους και βρίσκεται ακόμα τουλάχιστον 1.000 μίλια μακριά από τις ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:23