search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:56
MENU CLOSE

Aπόπειρα βιασμού στo Ηράκλειο: Το αλλεργικό σοκ έφερε… παρενέργειες – Πως το σουβλατζίδικο έγινε… ξενοδοχείο

25.10.2018 16:26
Τη διενέργεια έρευνας διέταξε ο εισαγγελέας για τη συμπλοκή με νεκρό στην Κηφισιά - Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός - Media

 

Από ένα αλλεργικό σοκ ξεκίνησαν όλα… Έτσι περιγράφεται στη δικογραφία η αφετηρία της… καταγγελίας για απόπειρα βιασμού που έκανε μια νεαρή Ηρακλειώτισσα σε βάρος οικογενειακού της φίλου τα μεσάνυκτα της περασμένης Δευτέρας.

Η 27χρονη, όπως αναφέρεται στα δικόγραφα, υπέστη αλλεργικό σοκ ενώ βρισκόταν στο σπίτι της με το σύζυγό της, ο τελευταίος όμως επειδή δεν μπορούσε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, τηλεφώνησε στον επί δεκαετία 39χρονο φίλο της για να τη συνοδεύσει στο νοσοκομείο, κάτι που ο ίδιος έκανε.

Όπως κατήγγειλε η ίδια, αφού τη μετέφερε στο νοσοκομείο, εκείνος αποχώρησε, ενώ η 27χρονη παρέμεινε και της χορηγήθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, στις 4 το πρωί ο 39χρονος επέστρεψε στο νοσοκομείο, την πήρε και έφυγαν παρέα να πάνε να τα πιούνε σε μπαρ επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο 39χρονος φεύγοντας από το μπαρ την οδήγησε σε ένα κλειστό σουβλατζίδικο που διατηρούσε κατά το παρελθόν. Εκεί φέρεται, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας, να της άσκησε σωματική βία επιχειρώντας να έρθει σε συνουσία μαζί της, παρά τη θέληση της, πράξη την οποία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει, αφού η 27χρονη κατάφερε να διαφύγει.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ο 39χρονος εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Ερωτηθείς προφορικά αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ είπε ότι με την 29χρονη αφού αποχώρησαν από το μπαρ όπου είχαν πάει για ποτό, πήγαν σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι η 27χρονη στην αρχική της κατάθεση δεν ανέφερε αυτή την… παράμετρο, το είπε όμως όταν κλήθηκε για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Όταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν γιατί δεν αναφέρθηκε στην επίσκεψή τους αυτή στο ξενοδοχείο, η ίδια απάντησε ότι ήταν σε σύγχυση και γι αυτό το ξέχασε.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος, σε βαρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, αρνήθηκε κατηγορηματικά τα σε βάρος του καταγγελλόμενα.

Πηγή: patris

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:56