search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:46
MENU CLOSE

Συγκίνησε η κίνηση ανθρωπιάς της Taylor Swift

26.10.2018 08:49
Το ντοκιμαντέρ "Miss Americana" κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς - Media

 

Τη συγκίνηση σκόρπισε με μια πράξη της η Taylor Swift η οποία βρέθηκε στο πλευρό μιας θαυμάστριάς της βοηθώντας την άρρωστη μητέρα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση, κατάφερε να συμπληρώσει το ποσό που χρειαζόταν σε μια δωρεά βοηθώντας να ζήσει η μητέρα μια φαν της που βρίσκεται σε κώμα.

«Γεια σας παιδιά. Είναι αρκετά αγχωμένη που πρέπει να ανεβάσω κάτι τέτοιο, αλλά βοηθήστε με αν μπορείτε και προσευχηθείτε για την οικογένειά μου. Λυπάμαι που δεν είπα τίποτα νωρίτερα και ζητάω τώρα ξαφνικά την βοήθειά σας. Σας αγαπώ τόσο πολύ» είχε γράψει η Bartell ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί τελικά βοήθεια για τη μητέρα της.

Η Taylor Swift κάλυψε το ποσό και φυσικά η Bartell την ευχαρίστησε δημοσίως, εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό της προς το είδωλό της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:45