search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:25
MENU CLOSE

Συλλήψεις στη Βέροια: Μπούκαραν με πιστόλι και στιλέτο σε κατάστημα – Τραυμάτισαν 45χρονο

26.10.2018 09:52
Η συμμορία που σκότωσε τον επιχειρηματία Σταματιάδη διέπραττε συστηματικά κλοπές σε 12 νομούς της Ελλάδας - Media

 

Συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στη Βέροια, δύο άνδρες ηλικίας 39 και 22 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι δύο άνδρες πήγαν σε κατάστημα στη Βέροια και με πιστόλι που έφερε ο 39χρονος προσπάθησε να πυροβολήσει 45χρονο θαμώνα του καταστήματος, όμως όπλο δεν εκπυρσοκρότησε. Στη συνέχεια, ο 39χρονος μαζί με τον 22χρονο, που έφερε μαχαίρι, του προκάλεσαν χτυπήματα στο κεφάλι.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα να εντοπιστούν τα δύο άτομα σε κοντινή περιοχή και να συλληφθούν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι που περιείχε ένα φυσίγγιο στη θαλάμη και ένα πτυσσόμενο στιλέτο.

Ο 45χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Πηγή: magnesianews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21