search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:53
MENU CLOSE

Open TV: Η οικογένεια του Ζ. Κωστόπουλου καταγγέλλει «ρεπορτάζ» – «Δε με ρώτησαν για να χρησιμοποιήσουν τις δηλώσεις μου»

26.10.2018 11:46
Open TV: Η οικογένεια του Ζ. Κωστόπουλου καταγγέλλει «ρεπορτάζ» - «Δε με ρώτησαν για να χρησιμοποιήσουν τις δηλώσεις μου» - Media

 

Η οικογένεια και οι φίλοι του Ζακ Κωστόπουλου καταγγέλλουν ότι ο τηλεοπτικός σταθμός Open TV μετέδωσε ιδιωτικές τηλεφωνικές συνομιλίες του Νίκου Κωστόπουλου, αδελφού του Ζακ, οι οποίες μαγνητοφωνήθηκαν και μεταδόθηκαν ως αποκλειστικές δηλώσεις χωρίς τη συναίνεση του.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου 

Κατά τη διάρκεια του σημερινού δελτίου ειδήσεων του Open – Η Ανοιχτή Τηλεόραση μεταδόθηκαν ιδωτικές τηλεφωνικές συνομιλίες του Νίκου Κωστόπουλου, αδελφού του Ζακ, οι οποίες μαγνητοφωνήθηκαν και μεταδόθηκαν ως αποκλειστικές δηλώσεις χωρίς τη συναίνεση του. Το ρεπορτάζ εμπεριείχε επίσης ψευδείς πληροφορίες όπως π.χ. ότι ταξίδεψε στην Αθήνα. 

Πρόκειται για μια καταφωρη παραβίαση της δημοσιογραφικης δεοντολογίας και της επιθυμίας της οικογένειας να παρεμβαίνει στο δημόσιο λόγο όποτε αυτή κρίνει. Για οποιαδήποτε ανάλογη πρακτική στο εξής θα ακολουθουνται οι νομικές και πειθαρχικες διαδικασίες που προβλέπονται. 

Οι δημοσιογράφοι που έχουν αιτήματα για συνεντεύξεις προς την οικογένεια και τους φίλους του Ζακ παρακαλούνται να απευθύνονται στη διαχείριση της σελίδας. Θέλουμε τον Τύπο αρωγό στην προσπάθεια διαλευκανσης της δολοφονίας του Ζακ και υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων. 

Παράλληλα ζητάμε να γίνει σεβαστό το πένθος των οικείων του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:51