search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:52
MENU CLOSE

Karcher: Καθαρίσαμε μαζί με κατοίκους του Πεδίου του Άρεους τον Λόφο Φινοπούλου (Photos)

26.10.2018 12:08
Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην Αλεξανδρούπολη με συμμετοχή 2.800 παιδιών και γονέων/κηδεμόνων - Media Gallery 3

 

Μία εθελοντική δράση καθαρισμού και φροντίδας μεταμόρφωσε την όψη του πανέμορφου Λόφου Φινοπούλου στο Πεδίο του Άρεως, που εδώ και χρόνια είχε αφεθεί στην παρακμή και την εγκατάλειψη, αποθαρρύνοντας του περιπατητές να γνωρίσουν και να απολαύσουν το δημόσιο αυτό χώρο.

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, η Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως κάλεσε εθελοντές και κατοίκους της περιοχής, όπου με τη βοήθεια του προγράμματος συνΑθηνά του Δήμου Αθηναίων και τη συνδρομή της εταιρείας Karcher καθάρισαν την είσοδο του Λόφου Φινοπούλου, στην συμβολή των οδών Βαλτινών και Ιεράπετρας.

Εφοδιασμένοι με σκούπες, μπογιές, καθαριστικά αλλά και τα επαγγελματικά μηχανήματα της Karcher, οι εθελοντές έβαλαν την καλή τους διάθεση και έδωσαν ένα καλό παράδειγμα υπευθυνότητας και αγάπης για τους δημόσιους χώρους πρασίνου της Αθήνας.

Απομακρύνθηκαν όλα τα σκουπίδια, οι ακαθαρσίες και τα χώματα από τα σκαλοπάτια της εισόδου και ακολούθησε καθαρισμός και βάψιμο των γκράφιτι που παραποιούσαν την αρμονική εικόνα του φυσικού τοπίου.

Η ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η έλευση των μαθητών από το γειτονικό 28ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, οι οποίοι με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τη διαδικασία καθαρισμού και ευαισθητοποιήθηκαν για θέματα που αφορούν το περιβάλλον και το κοινό καλό, μέσω της συλλογικής προσπάθειας και δράσης.

Η Karcher μετά το τέλος της δράσης χάρισε το σετ καθαρισμού στην Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως, εξασφαλίζοντας ότι ο Λόφος Φινοπούλου δεν θα παραμεληθεί ξανά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51