search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:48
MENU CLOSE

Η «Μασούτης» στο πλευρό των Πυροσβεστών στη Χαλκιδική

26.10.2018 12:49
Η «Μασούτης» στο πλευρό των Πυροσβεστών στη Χαλκιδική - Media

 

Κλειστά παραμένουν σημερα τα σχολεία στη Σάρτη της Χαλκιδικής, μετά από απόφαση της Περιφέρειας, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στη Σιθωνία.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, ωστόσο στην περιοχή παραμένουν ισχυρότατες δυνάμεις πυρόσβεσης υπό το φόβο αναζοπυρώσεων.

Όλη τη νύχτα τα πεζοπόρα τμήματα έδωσαν μάχη με τις φλόγες για να περιορίσουν το μέτωπο, το οποίο κατά τη διάρτκεια της χθεσινής ημέρας είχε φτάσει σε μήκος τα 3 χιλιόμετρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων, στάθηκε για μια ακόμα φορά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης. Όπως έπραξε και στη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι, έτσι και τώρα βρέθηκε στο σημείο προσφέροντας εκατοντάδες πρόχειρα γεύματα, νερά και καφέδες, προκειμένου να βοηθήσει τους πυροσβέστες να ολοκληρώσουν το έργο της κατάσβεσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:48