search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:20
MENU CLOSE

Η αγάπη… πονάει: Αφαίρεσε τον αφαλό της και τον… χάρισε στον αγαπημένο της (Photos)

26.10.2018 13:49
Η αγάπη... πονάει: Αφαίρεσε τον αφαλό της και τον... χάρισε στον αγαπημένο της (Photos) - Media

 

Συνήθως, όταν θέλουμε να δείξουμε την αγάπη μας προς ένα πρόσωπο του χαρίζουμε λουλούδια, ρούχα ή προσωπικά μας αντικείμενα που έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για εμάς.

Ωστόσο, μια νεαρή γυναίκα από το Μεξικό πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα: αφαίρεσε χειρουργικά τον αφαλό της και τον χάρισε στον αγαπημένο της ως ένδειξη αγάπης.

Η 23χρονη Παουλίνα Κασίγιας Λαντέρος από μικρή ηλικία είχε αρχίσει να ασχολείται με τις παρεμβάσεις στο σώμα της, με τατουάζ, piercings και τα συναφή.

Η οικογένειά της δεν συμφωνούσε με τον τρόπο ζωής της και αντιδρούσε στα όσα έκανε. Τότε, η Παουλίνα για να τους εκνευρίσει, αλλά και για να δείξει την αποφασιστικότητά της, προχώρησε σε μια δραματική κίνηση.

Απευθύνθηκε σε ένα χειρουργό και έκανε μια εξαιρετικά οδυνηρή επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει τον αφαλό της. Μάλιστα, η τομή την πόνεσε πολύ και, όπως η ίδια λέει, εκτός του ότι αρχικά μολύνθηκε, δεν πρόκειται ποτέ να κλείσει οριστικά.

Και αφού έκανε την επέμβαση, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ακόμα συμβολική κίνηση: αποξήρανε το κομμένο μέλος και το έστειλε στον πρώην φίλο της με ένα απλό σημείωμα: «Σε αγαπώ».

Όπως εξήγησε, ο φίλος της την είχε στηρίξει πολύ στο παρελθόν και επέδρασε πολύ στη ζωή της, συμπληρώνοντας ότι «θα κρατήσει αυτό που του έστειλα για πάντα».

Πληροφορίες/φωτος: Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:20