search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:43
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η ψήφος σας, ισχυρότερη από τις βόμβες

26.10.2018 16:02
Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η ψήφος σας, ισχυρότερη από τις βόμβες - Media

 

Δεν δείχνει να πτοείται ο Ρόμπερτ ντε Νίρο από το ύποπτο δέμα που δέχθηκε όπως και άλλοι επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ. Αντιθέτως, ο διάσημος ηθοποιός κάλεσε τους συμπολίτες του να απαντήσουν σε αυτό το κύμα εκφοβισμού με τη μαζική συμμετοχή τους στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

«Ευχαριστώ τον Θεό που δεν τραυματίστηκε κανείς και για τις θαρραλέες και αποτελεσματικές δυνάμεις επιβολής του νόμου που μας προστατεύουν» δήλωσε ο 75χρονος βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, σε δελτίο τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Υπάρχει κάτι ισχυρότερο από τις βόμβες: είναι η ψήφος σας. Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Θυμίζουμε ότι ύποπτο δέμα εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του ηθοποιού στο Μανχάταν. Το πακέτο ήταν παρόμοιο με εκείνα που εστάλησαν μεταξύ άλλων στον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, που περιείχαν από έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10