search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:46
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ: Εξαιρετικά επικίνδυνες οι τακτικές Χαρίτση

26.10.2018 16:16
Χαρίτσης: Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για κλειστά κέντρα φυλακές δεν αποτελούν λύση ούτε για τις τοπικές κοινωνίες ούτε για τους πρόσφυγες - Media

 

Απαράδεκτη και εξαιρετικά επικίνδυνη τόσο για το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκηση όσο και για τη χώρα χαρακτήρισε το Κίνημα Αλλαγής τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει μετά τις εκλογές συζήτηση για ριζική αναδιάταξη των δήμων και των περιφερειών της χώρας.

«Γιατί συδαυλίζοντας τη σπίθα του σωβινισμού, επιδιώκει την προσέλκυση εκλογικής πελατείας αναβιώνοντας τάσεις διαλυτικές στις διάφορες περιοχές της χώρας.

Γιατί συνομολογεί και αποκαλύπτει την ένδεια της κυβέρνησης σε αξιόμαχο ανθρώπινο δυναμικό στους θεσμούς αποκέντρωσης.

Γιατί στην απέλπιδα προσπάθεια διατήρησης των κυβερνητικών θέσεων, επαναφέρουν το φθαρμένο και αντιδημοκρατικό δόγμα “διαίρει και βασίλευε”».

«Όμως λογαριάζουν χωρίς το Λαό, που είναι βέβαιο ότι με την ψήφο του θα βάλει φρένο στο θεσμικό αυτό κατήφορο», κατέληξε το Κίνημα Αλλαγής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:46