search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:17
MENU CLOSE

Η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας (Photo)

28.10.2018 09:11
Η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας (Photo) 	 - Media

 

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Στην παρέλαση συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Α΄ Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, η μπάντα της Αστυνομίας, η φιλαρμονική της Κέρκυρας, η ομάδα των Special Olympics, καθώς επίσης και οι πρόσκοποι.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης ένας άνδρας και μία γυναίκα, ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές, κρατώντας σημαίες, η μία με τον ήλιο της Βεργίνας, παρεισέφρησαν ανάμεσα στα σχολεία και παρέλασαν, σταματώντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων και φωνάζοντας συνθήματα.

Πριν την έναρξη της παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, εκ μέρους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσία της χώρας, έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου και εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, επιθεώρησε το στρατιωτικό άγημα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:15