search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:25
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Κοινός μας στόχος πρέπει να είναι να κερδίζει η Ελλάδα

28.10.2018 10:56
Θεοδωράκης: θα στηρίξουμε ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης - Media

 

«Ένα ΘΕΛΩ έχουν οι πολίτες για μας. Να έχουμε στο νου μας πρώτα την πατρίδα και μετά τα κόμματά μας. Το πατριωτικό συμφέρον και όχι το συμφέρον μας.

Ένα ΘΕΛΩ έχω και εγώ για τους πολίτες. Να αποφεύγουν -όπως ζητούσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος- τον δρόμο της κολακείας και της αποπλάνησης και να επιλέγουν τον δρόμο της αλήθειας όσο κι αν είναι πικρή μερικές φορές.

Κοινός μας στόχος πρέπει να είναι, ένας: Να κερδίζει η Ελλάδα!» Αυτό είναι το μήνυμά μου για την 28η Οκτωβρίου δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «για κάποιους η αγάπη για την πατρίδα σημαίνει περιφρόνηση των άλλων λαών. Και σιγά-σιγά φθόνος για τους άλλους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσένα. Εθνικισμός και ρατσισμός έχουν την ίδια ρίζα», τονίζοντας: «Είμαι οπαδός ενός γενναιόδωρου πατριωτισμού που πολεμάει τις αυταπάτες και όχι ενός συντηρητικού κοντόφθαλμου πατριωτισμού».

Ο κ. Θεοδωράκης κατέληξε στη δήλωσή του σημειώνοντας ότι από το να βρίσκεται στην εξέδρα των επισήμων νιώθει «πιο άνετα κοιτάζοντας τους πολίτες από το ύψος των ματιών».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15