search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:42
MENU CLOSE

Η Μπαρτσελόνα και ο Σουάρες σκόρπισαν στους πέντε ανέμους τη Ρεάλ Μαδρίτης

28.10.2018 18:12
Η Μπαρτσελόνα και ο Σουάρες σκόρπισαν στους πέντε ανέμους τη Ρεάλ Μαδρίτης - Media

 

Τι κι αν έλειπε ο Μέσι; Η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική και με τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει χατ τρικ και να καλύπτει και με το παραπάνω την απουσία του Αργεντινού, διέσυρε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 5-1.

Ο Κριστιάνο ήταν στο Τορίνο και ο Μέσι με το χέρι δεμένο στα επίσημα. Οι Μαδριλένοι έπαιξαν μπάλα μόλις για 10 λεπτά σε ολόκληρο το Clasico και το πλήρωσαν με έναν ακόμα διασυρμό στη σύγχρονη αφήγηση των ντέρμπι. Το 5-1 είχε ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες που έγινε ο πρώτος -εκτός του Μέσι- που σημειώνει χατ τρικ από την εποχή του Ρομάριο (1994).

Οι Καταλανοί μπήκαν με τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα και βρήκαν γκολ στο 11′ με πλασέ του Κουτίνιο. Στο 28′ ο Βαράν ανέτρεψε τον Σουάρες, το πρώτο VAR στην ιστορία των ντέρμπι έδειξε πέναλτι και ο Ουρουγουανός έκανε το 2-0.

Η Ρεάλ αναθάρρησε με το γκολ του Μαρσέλο στο 50′ και έξι λεπτά αργότερα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά ο Μόντριτς βρήκε το δοκάρι. Δοκάρι και με τον Σουάρες στο 61, αλλά ο Ουρουγουανός δεν πτοήθηκε και με δύο δικά του πανέμορφα γκολ (στο 75 και στο 83) έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του.

Το κερασάκι στη τούρτα που πιθανόν να αποτελέσει και το κύκνειο άσμα της εποχής Λοπετέγκι στη Ρεάλ, ήρθε από τον Βιδάλ, πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Με αυτή την νίκη, η ομάδα του Βλαβέρδε απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με αέρα δύο βαθμών, την ώρα που η μισητή της αντίπαλος είναι μόλις στην 9η θέση και στο +6 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:42