search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Με ένα στόμα Ντι Μάιο – Σαλβίνι: «Καμία ιταλική τράπεζα δεν θα κινδυνέψει»

28.10.2018 18:50
Με ένα στόμα Ντι Μάιο – Σαλβίνι: «Καμία ιταλική τράπεζα δεν θα κινδυνέψει» - Media

 

Η οικονομική πολιτική της Ιταλίας αλλά και τα επικείμενα stress tests των ιταλικών τραπεζών στις 2 Νοεμβρίου ήταν τα θέματα της ατζέντας στη συνάντηση των Λουίτζι Ντι Μάιο και Ματέο Σαλβίνι.

Ο γραμματέας της Λέγκας του Βορρά και ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων συναντήθηκαν στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης και αφού συζήτησαν επί 3 ώρες για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης του Τζουζέπε Κόντε, εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί για τις ιταλικές τράπεζες.

«Καμία ιταλική τράπεζα δεν θα βρεθεί σε δυσκολία, είμαστε θετικοί και ως Λέγκα και Πέντε Αστέρια εργαζόμαστε συντονισμένα για την ανάπτυξη και την αλλαγή της χώρας», τόνισε ο Σαλβίνι, σε γραπτό ανακοινωθέν του.

Όσον αφορά τα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, ο Λουίτζι Ντι Μάιο τόνισε (μέσω Facebook) την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε ευνοϊκή ρύθμιση για επιστροφή αδήλωτων κεφαλαίων από το εξωτερικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12