search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:11
MENU CLOSE

Η Σοφία Βόσσου ξεκαθαρίζει: Ο Μικρούτσικος, η Τσιντικίδου και τα «σκουπίδια» (Video)

29.10.2018 08:28
Η Σοφία Βόσσου ξεκαθαρίζει: Ο Μικρούτσικος, η Τσιντικίδου και τα «σκουπίδια» (Video) - Media

 

Για την κόντρα μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Μαρίνας Τσιντικίδου μίλησε η Σοφία Βόσσου, εξηγώντας τον λόγο που «ενεπλάκη» σε αυτήν την αντιπαράθεση αλλά και τι εννοούσε ακριβώς με τα λόγια που χρησιμοποίησε.

Αρχικά, η πρώην σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή υποστήριξε ότι δεν μπορεί να μην τοποθετείται όταν νιώθει ότι αδικούν τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Αναφορικά με την έκφραση «σκουπίδι» που χρησιμοποίησε, ξεκαθάρισε ότι η λέξη αυτή δεν απευθυνόταν στην πρώην Σταρ Ελλάς.

«Δεν νομίζω ότι ο Ανδρέας έκανε ποτέ bullying σε κανέναν άνθρωπο. Τώρα, η Μαρίνα μπορεί στο μυαλό της να το έχει έτσι. Εγώ όμως πιστεύω ότι δεν ήταν έτσι και όφειλα να το καταθέσω. Όταν λένε κάτι άδικο για τον Ανδρέα στεναχωριέμαι.» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας:

«Δεν εννοούσα τη Μαρίνα όταν είπα «σκουπίδια». Αν εννοούσα τη Μαρίνα, θα έλεγα «σκουπίδι». Εννοούσα όλο αυτό το μπάχαλο που γίνεται γενικώς, το σκουπιδομάνι του να λέμε και να κουτσομπολεύουμε. Άμα θέλει ας κινηθεί νομικά. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν έχω βρίσει κανέναν. Εγώ κατέθεσα την άποψη μου σαν άνθρωπος του Ανδρέα που ήξερε εκείνη την περίοδο ακριβώς τι γίνεται.»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:01