03/04/2020 11:21:22

Πρωτοφανής ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών: Ακυρώθηκαν 130 πτήσεις λόγω απεργίας (Photos)

Πρωτοφανής ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών: Ακυρώθηκαν 130 πτήσεις λόγω απεργίας (Photos) - Media

 

Περίπου 130 πτήσεις από τις 630 που ήταν προγραμματισμένες να αναχωρήσουν από το διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζαβεντέμ ακυρώθηκαν εξαιτίας της απεργίας του προσωπικού που εργάζεται στην υπηρεσία αποσκευών.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας Aviapartner ξεκίνησαν την απεργία τους το βράδυ της Πέμπτης και επηρεάστηκαν από αυτήν περίπου 30 αεροπορικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Etihad Airways, η TUI Fly και ηTurkish Airways που έχουν αναθέσει στην εταιρεία αυτή τη διαχείριση των αποσκευών των επιβατών τους.

Οι ακυρώσεις των πτήσεων άρχισαν από την Παρασκευή και συνεχίστηκαν το Σάββατο και την Κυριακή.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Βelga, η απεργία θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τρίτης.

Οι συνομιλίες των εργαζομένων με τη διοίκηση της Aviapartner, που συνεχίστηκαν χωρίς επιτυχία το Σαββατοκύριακο, αναμένεται να επαναληφθούν σήμερα το πρωί, μετέδωσε το πρακτορείο.

Σημειώνεται ότι η Aviapartner μαζί με την Swissport είναι οι δύο εταιρείες που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των αποσκευών στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.