search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:45
MENU CLOSE

To πολυαναμενόμενο iPhone XR σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

29.10.2018 12:55
To πολυαναμενόμενο iPhone XR σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ - Media

 

Όφελος έως €550 με την επιστροφή παλιού smartphone

Το ολοκαίνουργιο iPhone XR έφθασε στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το νέο smartphone της Apple, από €929[1] (€25,81/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις[2]) είτε φθηνότερα με τα προγράμματα κινητής COSMOTE ή με όφελος έως €550[3], επιστρέφοντας το παλιό τους smartphone μέσω της υπηρεσίας ανταλλαγής μεταχειρισμένων[4]. Κυκλοφορεί σε έξι χρώματα (μαύρο, μπλε, κοραλλί, κόκκινο, λευκό, κίτρινο) και σε τρεις εκδόσεις: 64GB, 128GB και 256GB και οι καταναλωτές μπορούν να το συνδυάσουν με προηγμένα αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

To iPhone XR διαθέτει edge to edge οθόνη 6,1″ Liquid Retina HD, προηγμένη κάμερα 12MP & εμπρόσθια 7MP, τεχνολογίας True Depth και βελτιωμένο True Tone φλας. Είναι εξοπλισμένο με πανίσχυρο επεξεργαστή Α12 bionic, Face ID, τεχνολογία Smart HDR, εξελιγμένα ηχεία για stereo ήχο, καθώς και λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality). Παράλληλα, διαθέτει πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό, IP67 (έως 30 λεπτά στο 1μ.).  

Με το νέο iPhone XR, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες mobile Internet μέσα από το δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE, το μεγαλύτερο δίκτυο 4G & 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη[5] πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα. Το δίκτυο COSMOTE πρόσφατα βραβεύτηκε ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα, από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla[6].  Παράλληλα, το νέο smartphone της Apple είναι πλήρως συμβατό με την αποκλειστική δυνατότητα του δικτύου κινητής COSMOTE για WiFi Calling, την πρωτοποριακή υπηρεσία που εξασφαλίζει σήμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να ασφαλίσουν το iPhone XR τους σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ με την υπηρεσία ασφάλισης συσκευών, μόνο από €13,33/μήνα[7], για κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, όπως θραύση, φωτιά ή υγρασία.

 


[1] Oι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

[2] Αφορά εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

[3] Ισχύει για ανταλλαγή του iPhone X 256GB.

[4] Η υπηρεσία ανταλλαγής μεταχειρισμένων ισχύει μόνο από τα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Όροι και προϋποθέσεις στο www.cosmote.gr και www.germanos.gr

[5] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

[6] Η COSMOTE, διακρίθηκε ως “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” στα “SpeedTest Awards” του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της διεθνώς αναγνωρισμένης και εξειδικευμένης εταιρείας σε μετρήσεις και επιδόσεις Internet. Διεθνώς αναγνωρισμένη και εξειδικευμένη εταιρεία σε μετρήσεις και επιδόσεις Internet.

[7] Η ασφάλεια συσκευής ισχύει μόνο για αγορά από τα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η μηνιαία δόση €13,33 ισχύει για 18 μήνες και για αγορά της συσκευής με νέα σύνδεση COSMOTE ή ανανέωση ή φορητότητα. Όροι και προϋποθέσεις στο www.cosmote.gr και www.germanos.g

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:42