search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:53
MENU CLOSE

This is (not) Sparta… – Αρχαιοελληνική… πινελιά στο μαθητικό συλλαλητήριο (Photos)

29.10.2018 13:21
This is (not) Sparta... - Αρχαιοελληνική... πινελιά στο μαθητικό συλλαλητήριο (Photos) - Media

 

…Και, άξαφνα, μέσα από τους καπνούς από τους καιόμενους κάδους απορριμμάτων, τις φλόγες από τις μολότοφ και τα μετακινούμενα νέφη χημικών, μια φιγούρα βγαλμένη λες από τα βάθη της ιστορίας ξεπρόβαλλε και άδειασε τους δρόμους στο ύψος των στήλων του Ολυμπίου Διός.

Ένας άγνωστος, ντυμένος από την κορφή ως τα νύχια με στολή που παρέπεμπε στην αρχαία Ελλάδα -με κράνος, ασπίδα και δόρυ, διπλό, μάλιστα…- έκανε την εμφάνισή του στη βασιλίσσης Όλγας την ώρα που σε εξέλιξη βρίσκονταν τα επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.

Ο αρχαιοελληνικής έμπνευσης και ενδυμασίας άγνωστος φάνηκε να αδιαφορεί για τα επεισόδια και αντιθέτως αρχισε να παίρνει πολεμικές θέσεις, σαν να βρίσκεται σε πεδίο μάχης μεταξύ Ελλήνων και Περσών.

Εικάζεται ότι ο άγνωστος είναι ένας από τους ανθρώπους που φωτογραφίζονται με τους τουρίστες στην Ακρόπολη, ωστόσο, η εμφάνισή του προκάλεσε το… ενδιαφέρον τουριστών, διαδηλωτών και λοιπών που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο…

Φωτο: Eurokinissi

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:53