search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:57
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι αλλαγές στα νέα Mac και iPad που παρουσιάζει η Apple

29.10.2018 13:35
Αυτές είναι οι αλλαγές στα νέα Mac και iPad που παρουσιάζει η Apple - Media

Στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης θα γίνουν την προσεχή Τρίτη (30/10) τα αποκαλυπτήρια των νέων υπολογιστών Mac και τάμπλετ iPad από την Apple.

Αυτά που αναμένεται να προκαλέσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τα ανανεωμένα iPad Pro με Face ID και νέα θύρα φόρτισης, το νέο λάπτοπ που θα αντικαταστήσει το MacBook Air αλλά και ο νέος Mac Mini που απευθύνεται καθαρά σε επαγγελματίες.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η αναβάθμιση στο iPad Pro θα είναι η σημαντικότερη στη μέχρι τώρα ιστορία του προϊόντος, προαναγγέλλοντας μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τη συσκευή που κυκλοφόρησε το 2015.

Τα νέα iPad Pro αναμένεται να έχουν οθόνες με πολύ λεπτά και συμμετρικά περιθώρια, σαν τα τελευταία iPhone ενώ για πρώτη φορά σε συσκευή iOS η φόρτιση θα γίνεται μέσω USB-C, κάτι που η Apple είχε να αλλάξει από το 2012. Επίσης η συσκευή θα ξεκλειδώνει μόνο με Face ID, ελλείψει του home button και του σκάνερ δαχτυλικών αποτυπωμάτων.  Ακόμα μια καινοτομία αφορά τη κάρτα γραφικών της ίδιας της Apple που για πρώτη φορά θα μπει σε iPad ενώ ο επεξεργαστής θα είναι φυσικά και πιο γρήγορος.

Όσον αφορά το MacBook Air, αναμένεται να διαθέτει μια υψηλότερης ανάλυσης οθόνη 13 ιντσών. Ενώ η πρώτη αναβάθμιση στο Mac Mini από το 2014 θα φέρει νέους επεξεργαστές και χαρακτηριστικά ελκυστικά σε επαγγελματίες χρήστες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56