search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:39
MENU CLOSE

Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών είχε στο ιστορικό του ο Κατσίφας

29.10.2018 16:17
Εισαγγελία Τιράνων: Αυτοκτονία ο θάνατος του Κωνσταντίνου Κατσίφα - Tι αναφέρει το πόρισμα - Media

 

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως για τον 35χρονο Κωνσταντίνο Κατσίφα που έπεσε νεκρός από πυρά των αλβανικών ειδικών δυνάμεων στην περιοχή Βουλιανάτες Αλβανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο 35χρονος ομογενής είχε συλληφθεί το 2008 για κατοχή και διακίνηση άνω του μισού κιλού χασίς, στο Χαλάνδρι.

Υπενθυμίζεται ότι αρμόδιες πηγές της ΕΛΑΣ διέψευδαν ότι η ένοπλη συμπλοκή του Κατσίφα με τους Αλβανούς αστυνομικούς είχε σχέση με την ελληνική σημαία.

Οπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Κατσίφας συμμετείχε στον σημαιοστολισμό στους Βουλιαράτες, όπου αναρτήθηκαν δεκάδες σημαίες, ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, χωρίς να ανακύψει κάποιο θέμα.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε επικοινωνία για το περιστατικό μεταξύ του αρχηγού της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, με τον Αλβανό ομόλογο του -στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει- και ενημερώθηκε για το συμβάν, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες προκειμένου να συμμετάσχει και η ελληνική πλευρά στις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση των αιτίων της συμπλοκής.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:35