search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:18
MENU CLOSE

Τεράστια αλλαγή μελετά το Twitter – Ποιο κουμπί σκέφτεται να καταργήσει

29.10.2018 17:50
Κάτι τρέχει με το Twitter - Ποια υπηρεσία διέκοψε «προσωρινά» - Media

 

Αν συμβεί αυτό, θα είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει συμβεί ποτέ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και, ενδεχομένως, να σημάνει μια τεράστια αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας όλων των social media.

Όπως και νά’χει, η είδηση είναι εδώ: το Twitter μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να καταργήσει το κουμπί «Like» (μια καρδιά) στα tweets των χρηστών του.

Μάλιστα, ο ιδρυτής του Twitter και CEO της εταιρείας, Τζακ Ντόρσεϊ είπε πρόσφατα ότι το συγκεκριμένο κουμπί ίσως καταργηθεί «σύντομα».

Αν και οι πληροφορίες που έρχονται από το Twitter είναι περιορισμένες και αναφέρουν ότι δεν πρόκειται κάτι τέτοιο να συμβεί άμεσα, φαίνεται ότι στην εταιρεία ήδη έχουν εξετάσει διάφορα ενδεχόμενα.

Το επικρατέστερο φαίνεται να είναι η αντικατάσταση της καρδιάς με ένα κουμπί «bookmark» το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν tweets για αργότερα.

Ο Ντόρσεϊ, ο οποίος έχει δεχθεί σφοδρή κριτική για τον τρόπο με τον οποίο το Twitter χρησιμοποιείται για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων αλλά και ρατσιστικού λόγου τόνισε ότι στην εταιρεία εργάζονται για να προωθήσουν τον πολιτισμένο και υγιή δημόσιο διάλογο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15