search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:34
MENU CLOSE

Υπουργός καταγγέλλει ότι τον εκβιάζουν με ροζ βίντεο

29.10.2018 17:58
Υπουργός καταγγέλλει ότι τον εκβιάζουν με ροζ βίντεο - Media

 

Στη δίνη ενός σκανδάλου με σεξουαλικό περιεχόμενο βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών της Νότιας Αφρικής, Μαλούζι Γκιγκάμπα, που απολογήθηκε δημόσια και ζήτησε συγνώμη στην οικογένειά του μέσω twitter.

Ο εκπρόσωπος του υπουργού καταγγέλλει ότι πίσω από τη διαρροή του βίντεο, που κυκλοφόρησε ευρέως στη χώρα, βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες, που χάκαραν το τηλέφωνο του πολιτικού. Επίσης, έδειξε ως υπεύθυνο για τη διαρροή του βίντεο πολιτικό της αντιπολίτευσης.

Ο Μαλούζι Γκιγκάμπα κατήγγειλε ότι το βίντεο αποτέλεσε αντικείμενο εκβιασμού προς αυτόν ήδη από την περίοδο που διορίστηκε υπουργός Οικονομικών, τον Μάρτιο του περασμένου χρόνου, ωστόσο αρνείται ότι υπέκυψε σε οποιονδήποτε εκβιασμό.

Τι δείχνει το επίμαχο βίντεο

Επικεφαλής εταιρείας δημοσίων σχέσεων που εκπροσωπεί τον Γκιγκάμπα επιβεβαίωσε την ύπαρξη του σεξ βίντεο. Ωστόσο, υποστήριξε ότι το βίντεο δεν εμπλέκει τον Γκιγκάμπα και τη σύζυγό του.

«Το βίντεο, αν και δεν έχω την εξουσιοδότηση να πω λεπτομέρειες για το τι περιέχει, δεν περιλαμβάνει σκηνές του υπουργού με τη σύζυγό του. Είναι ένα βίντεο που δείχνει μόνο τον υπουργό. Είναι ένα βίντεο που δημιούργησε με παραλήπτη τη γυναίκα του.

Με βάση πληροφορίες, το 13 δευτερολέπτων βίντεο δείχνει τον υπουργό να αυνανίζεται.

«Απολογούμαι δημόσια στην οικογένειά μου»

Σε αλυσιδωτές αναρτήσεις στο twitter, o Γκιγκάμπα απολογήθηκε στα μέλη της οικογένειάς του.

«Η σύζυγός μου και εγώ μάθαμε με λύπη ότι ένα βίντεο που περιέχει υλικό σεξουαλικής φύσης, που προοριζόταν μόνο για τα δικά μας μάτια,, που εκλάπη όταν μου χάκαραν το τηλέφωνο, το 2016-2017, κυκλοφορεί ανάμεσα σε πολιτικούς, αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών.

«Αυτό το βίντεο βρίσκεται στο επίκεντρο ενός αριθμού εκβιασμών, που χρονολογούνται από την περίοδο που ανάγεται στον διορισμό μου ας υπουργός Οικονομικών, στις 31 Μαρτίου», εξηγεί, προσθέτοντας ότι αρνήθηκε να υποκύψει στους εκβιασμούς.

«Όλες οι προσπάθειες όπως και η παραβίαση της προσωπικής μου επικοινωνίας και το χακάρισμα του τηλεφώνου μου, έχουν αναφερθεί στους αρμόδιους εκπροσώπους του νόμου και στις μυστικές υπηρεσίες και με ενημέρωσαν ότι οι έρευνες συνεχίζονται».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γκιγκάμπα απολογήθηκε δημόσια και εκ των προτέρων, στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ιδιαίτερα στα παιδιά του, τη μητέρα του και τα πεθερικά του, καθώς και στο κοινό της Νότιας Αφρικής για τον πόνο και την ντροπή που θα τους προκαλέσει πιθανόν μια ευρύτερη κυκλοφορία αυτού του ιδιωτικού υλικού.

Ανέθεσε τον χειρισμό της υπόθεσης σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων

Επίσης, παρέπεμψε στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων που ανέθεσε τον χειρισμό της υπόθεσης εκ μέρους της οικογένειάς του.

Ο εκπρόσωπος της υποστήριξε ότι πίσω από το βίντεο βρίσκονται μυστικές υπηρεσίες και σχέδιο αντίπαλου πολιτικού ενώ υποστήριξε ότι τελικά ο υπουργός μετάνιωσε και δεν έστειλε το βίντεο στη σύζυγό του.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η κοινή γνώμη στην Νότια Αφρική ασχολείται με τη σεξουαλική ζωή του υπουργού, καθώς φέρεται ότι στο παρελθόν είχε ερωμένη, με την οποία μάλιστα η σύζυγός του μίλησε δημόσια το 2015

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:34