search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:33
MENU CLOSE

Σοφία Βεργκάρα: Η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός – Δείτε πόσο αμείβεται!

30.10.2018 09:00
Σοφία Βεργκάρα: Η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός - Δείτε πόσο αμείβεται! - Media

 

Η Σοφία Βεργκάρα είναι μία από τις πιο αστείες ηθοποιούς της τηλεόρασης και δεν αποτελεί έκπληξη ότι βρίσκεται στη λίστα με τις υψηλότερα αμειβόμενες τηλεοπτικές σταρ στο Χόλιγουντ.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Modern Family» εισέπραξε το αξιόλογο ποσό των 42,5 εκατομμυρίων δολαρίων την περίοδο 1η Ιουνίου 2017 και 1η Ιουνίου 2018, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Forbes.

Η Κολομβιανή ηθοποιός κερδίζει αρκετά από τον ρόλο της στην κωμωδία, αλλά τα συμβόλαια με την εταιρεία μηχανών καφέ SharkNinja Cafe και η αλυσίδα επίπλων Rooms To Go έχουν διπλασιάσει το εισόδημα της από εκείνο της δεύτερης ηθοποιού στη λίστα.

Η Κέιλι Κουόκο κέρδισε το 95% των ετήσιων αποδοχών της, των 24,5 εκατομμυρίων δολ. από τον ρόλο της στο «Big Bang Theory». Η σειρά της αποφέρει το τεράστιο ποσό των 900.000 δολ. ανά επεισόδιο.

Τρίτη στη λίστα είναι η Έλεν Πομπέο, με 23,5 εκατομμύρια δολάρια. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey’s Anatomy» πέτυχε μία πολύ καλή συμφωνία, τώρα στην 15η σεζόν.

Στην τέταρτη θέση είναι η Μαρίσκα Χαργκιτέι από τη δικαστική σειρά «Law & Order: SVU» με 13 εκατ. δολάρια έσοδα ετησίως, στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Τζούλι Μπόουεν από τη σειρά «Modern Family» με 12,5 εκατ. δολάρια. Στην έκτη θέση φιγουράρουν η Μαγίμ Μπιαλίκ με 12 εκατ. δολάρια έσοδα «Big Bang Theory» και η Μελίσα Ράους επίσης με 12 εκατ. δολάρια. Στη θέση οκτώ η Κέρι Ουάσινγκτον από το «Scandal» με 11 εκατ. δολάρια, στη θέση εννέα η Κλερ Ντέινς από το «Homeland» και στην 10η θέση η Πόλι Περέτ πρωταγωνίστρια του NCIS με 8,5 εκατ. δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:32