search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:30
MENU CLOSE

Πούλησε μέσω ίντερνετ το νεογέννητο κοριτσάκι του για 5.000 ευρώ – Ήθελε να έχει γιο και όχι κόρη

30.10.2018 09:21
Κοριτσάκι 6 χρονών έχασε το δρόμο καθώς επέστρεφε σπίτι της και πέθανε από το κρύο - Media

 

Ότι και να πει κανείς για τον πατέρα αυτό είναι λίγο. Το πρώτο του παιδί ήταν κορίτσι και περίμενε το δεύτερο να είναι αγόρι. Τελικά η γυναίκα του γέννησε πάλι ένα κοριτσάκι. Τότε εκείνος όταν το μωρό έγινε 10 ημερών το πήρε και το πούλησε σε αγνώστους οι οποίοι έμεναν σχεδόν 1200 χιλιόμετρα μακριά.

Τον πατέρα κατέδωσε στην αστυνομία η ίδια του η μητέρα, η οποία όταν επισκέφτηκε το σπίτι του δεν είδε να βρίσκεται εκεί η νεογέννητη της εγγονή.

Το περιστατικό συνέβη στην ανατολική Κίνα στην πόλη Ζειγιάνγκ.

«Επισκέφτηκα τη νύφη μου στο μαιευτήριο πολλές φορές» λέει η κυρία Λι, μητέρα του δράστη «και στη συνέχεια όταν θέλησα να πάω και από το σπίτι ο γιος μου έβρισκε συνεχώς δικαιολογίες για να μην πάω. Τελικά πήγα ένα πρωινό που έλειπε και είδα ότι και από το σπίτι έλειπε η εγγονη μου. Αμέσως κατάλαβα τι είχε συμβεί. Πήγα και έκανα καταγγελία στην αστυνομία.»

Η αστυνομία ερεύνησε το θέμα και κάλεσε τον γιο της κυρίας Λι να τον ανακρίνει. Ο Ξιάοχούι παραδέχτηκε κατά της διάρκεια της ανάκρισης ότι είχε πουλήσει το ίδιο του το παιδί έναντι 4000 γουάν (περίπου 5.000 ευρώ) σε ένα άγνωστο σε εκείνο ζευγάρι που έμενε 12 χιλιόμετρα μακριά στην πόλη Χιουμπει.

«Είμαι άνεργος έχω πολλά χρέη που με κυνηγούν. Δεν ήθελα δεύτερη κόρη. Ήθελα γιο. Τότε σκέφτηκα ότι εάν την πουλούσα θα μπορούσα να ξεχρεώσω» φέρεται να είπε στους εμβρόντητους αστυνομικούς.

Το ζευγάρι που «αγόρασε» το κοριτσάκι ονομάζεται Ζανγκ και Χου και σύμφωνα με τις πληροφορίες επι 10 χρόνια προσπαθούσε να τεκνοποιήσει και δεν μπορούσε να τα καταφέρει. Η αστυνομία εικάζει ότι η συναλλαγή έγινε τόσο γρήγορα μέσω ίντερνετ.

Η αστυνομία συνέλαβε τόσο τον πατέρα όσο και το ζευγάρι. Και οι τρεις τους αντιμετωπίζουν κατηγορίες που μπορούν σύμφωνα με τους νόμους της Κίνας, να τους βάλουν φυλακή μέχρι και 10 χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33