search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:05
MENU CLOSE

14.186 κρέπες είχαν τη δική τους ιστορία (Video & Photos)

30.10.2018 16:56
14.186 κρέπες είχαν τη δική τους ιστορία (Video & Photos) - Media

 

Μερικοί διαγωνισμοί έχουν τη δική τους γλύκα! Όπως αυτός που έγινε στο Σαράγεβο, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού.

Ο στόχος; Να καταρριφθεί το ρεκόρ παραγωγής κρέπας μέσα σε ένα 8ωρο! Γλυκιά πρόκληση, στην οποία ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω 60 αρχιμάγειρες, που είχαν και τη βοήθεια 80 εκκολαπτόμενων σεφ από σχολές μαγειρικής.

Το αποτέλεσμα; 14.186 κρέπες στα τραπέζια, περίμεναν – μετά την απαραίτητη καταμέτρηση που έσπασε και το συγκεκριμένο ρεκόρ Γκίνες- να καταναλωθούν από το πεινασμένο κοινό που τίμησε με τον τρόπο του τον διαγωνισμό κρέπας που έλαβε χώρα στο κέντρο του Σαράγεβο.

Το προηγούμενο ρεκόρ παραγωγής κρεπών άνηκε μεχρι πρότινος στη Μόσχα, όπου στις 25 Φεβρουαρίου του 2017, είχαν φτιαχτεί 12.716 ανάλογα γλυκά εδέσματα.

«Όταν είμαστε μαζί και όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε και τη Ρωσία» το σχόλιο του ενθουσιασμένου προέδρου της Ένωσης Αρχιμαγείρων Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Νερμίν Χότζιτς.

Οι διοργανωτές είχαν μεριμνήσει επίσης για τη διανομή σε ιδρύματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες και σε κέντρα διαμονής μεταναστών στο Σαράγεβο, φροντίζοντας με αυτό τον τρόπο να δέσει αρμονικά το γλυκό!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:05