search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:04
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα νέα «θαύματα» της Apple

30.10.2018 18:32
Αυτά είναι τα νέα «θαύματα» της Apple - Media

Τα νέα iPad Pro, MacΒook Air και Mac mini παρουσίασε η Apple κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μπρούκλιν.

Το MacBook επιτέλους αλλάζει μετά από καιρό και θα διαθέτει οθόνη Retina 13,3 ιντσών, Touch ID, trackpad 20% μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο, ηχεία stereo. Επίσης προστίθενται και δύο θύρες USB-C.

Το εσωτερικό του περιλαμβάνει έναν όγδοης γενιάς Inter dual-core επεξεργαστή, σκληρό δίσκο SSD χωρητικότητας έως και 1,5 ΤΒ και εως 16 GB μνήμης RAM. Η αρχική τιμή του για την έκδοση με 8 GB RAM και 128 ΜΒ SSD είναι τσουχτερή καθώς θα φθάνει τα 1.199 δολάρια.

Το Mac mini επιστρέφει με όγδοης γενιάς τετραπύρηνο ή εξαπύρηνο επεξεργαστή. Θα μπορεί να υποστηρίζει έως και 64 GB RAM και SSD σκληρός έως 2TB. Θα διαθέτει δύο θύρες USB-A, τέσσερις θύρες Thunderbolt/ USB – C καθώς και μια θύρα Ethernet.
Η τιμή του Mac mini ξεκινά από τα 799 δολάρια για την έκδοση με τον επεξεργαστή i3 και με 8 GB RAM και σκληρό δίσκο 128 GB.

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στο νέο iPad Pro, από το οποίο θα απουδιάζει το home button και το δακτυλικό αποτύπωμα και το «ξεκλείδωμα» της συσκευής θα γίνεται μέσω Face ID. Η οθόνη παραμένει στις 12,9 ίντσες αλλά το συνολικό μέγεθος της συσκευής θα είναι μικρότερο από τα προηγούμενα μοντέλα.

Το πιο σημαντικό νέο όσον αφορά το iPad Pro έχει να κάνει με την ταχύτητα της συσκευής που θα είναι κατά κατά 35% γρηγορότερη σε σχέση με πέρυσι ενώ έμφαση δόθηκε και στην μπαταρία που θα μπορεί να αντέξει όλη την ημέρα.

Το iPad Pro των 11 ιντσών θα κοστίζει 799 δολάρια και των 12,9 ιντσών 999 δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:04