search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:20
MENU CLOSE

Πες μου τη φαντασίωσή σου, να σου πω… τι ψηφίζεις

30.10.2018 20:00
Δέκα λόγοι υγείας για να κάνετε σεξ - Media

 

Οι ερωτικές φαντασιώσεις έχουν αποτελέσει αντικείμενο πολλών μελετών από ψυχολόγους, κοινωνιολόγους και άλλους επιστήμονες, ωστόσο, πρόσφατα στο παιχνίδι της ανάλυσης των ερωτικών φαντασιώσεων μπήκαν και οι… πολιτικοί επιστήμονες.

Μετά από μια έρευνα σε σχεδόν 5.000 Αμερικανούς πολίτες από 50 Πολιτείες, ο ερευνητής της McKinsey Τζάστιν Λεχμίλερ κατόρθωσε να συσχετίσει το πολιτικό προφίλ των πολιτών αυτών με τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και να καταλήξει σε μερικά ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, οι ψηφοφόροι του Δημοκρατικού Κόμματος δείχνουν μια προτίμηση για το BDSM -σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, κυριαρχία, κλπ- δεδομένου ότι το εκλογικό τους προφίλ τους φέρνει στην κατηγορία των υπερασπιστών της ισότητας.

Από την άλλη πλευρά, οι ψηφοφόροι των Ρεπουμπλικάνων φαντασιώνονται κυρίως παράνομες σχέσεις και οργιαστικές σεξουαλικές πρακτικές, δεδομένου ότι υποστηρίζουν τις παραδοσιακές οικογενειάκές αρχές.

Ο ερευνητής δηλώνει ότι τα αποτελέσματα δεν τον εντυπωσίασαν ιδιαίτερα, καθώς οι φαντασιώσεις κυρίως εκπροσωπούν αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε.

Σημειώνεται ότι όταν φαντασιώνονται πολιτικούς, αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι επιλέγουν Δημοκρατικούς και το αντίστροφο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50