20/09/2020 05:04:29

Έρχεται ακτοπλοϊκή σύνδεση Χανίων-Ηρακλείου!

Έρχεται ακτοπλοϊκή σύνδεση Χανίων-Ηρακλείου! - Media

 

Τα Χανιά με το… Ηράκλειο θα ενώνουν ακτοπλοϊκώς για έναν περίπου μήνα τα πλοία των Μινωϊκών Γραμμών, καθώς η κρητική εταιρεία (θυγατρική του ομίλου Γκριμάλντι) εγκαινιάζει προσωρινά τη γραμμή Πειραιάς - Χανιά - Ηράκλειο.

Η κίνηση αυτή των Μινωϊκών έρχεται για να μην αναγκαστούν να αποσυρθούν από τη γραμμή των Χανίων, που εισήλθαν δυναμικά το καλοκαίρι με το Μύκονος Παλάς, ενόσω τα Κνωσσός και Φαιστός Παλάς θα πραγματοποιούν την ετήσια συντήρησή τους.

Τα πλοία θα ξεκινούν βράδυ από το λιμάνι του Πειραιά, θα φτάνουν νωρίς το πρωί στη Σούδα και στη ακολούθως θα συνεχίζουν για Ηράκλειο.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρχει δυνατότητα επιβίβασης ατόμων ή ΙΧ από το λιμάνι της Σούδας προς το Ηράκλειο και αντιστρόφως, ενέργεια που μοιάζει έτσι και αλλιώς απίθανη.

Σε κάθε περίπτωση όμως παραμένει το γεγονός, ότι για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το ίδιο πλοίο που προσεγγίζει τα Χανιά, πλέοντας ανοιχτά της βόρειας ακτής της Κρήτης, θα καταλήγει στο Ηράκλειο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.