search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:49
MENU CLOSE

Έρχεται ακτοπλοϊκή σύνδεση Χανίων-Ηρακλείου!

31.10.2018 15:25
Έρχεται ακτοπλοϊκή σύνδεση Χανίων-Ηρακλείου! - Media

 

Τα Χανιά με το… Ηράκλειο θα ενώνουν ακτοπλοϊκώς για έναν περίπου μήνα τα πλοία των Μινωϊκών Γραμμών, καθώς η κρητική εταιρεία (θυγατρική του ομίλου Γκριμάλντι) εγκαινιάζει προσωρινά τη γραμμή Πειραιάς – Χανιά – Ηράκλειο.

Η κίνηση αυτή των Μινωϊκών έρχεται για να μην αναγκαστούν να αποσυρθούν από τη γραμμή των Χανίων, που εισήλθαν δυναμικά το καλοκαίρι με το Μύκονος Παλάς, ενόσω τα Κνωσσός και Φαιστός Παλάς θα πραγματοποιούν την ετήσια συντήρησή τους.

Τα πλοία θα ξεκινούν βράδυ από το λιμάνι του Πειραιά, θα φτάνουν νωρίς το πρωί στη Σούδα και στη ακολούθως θα συνεχίζουν για Ηράκλειο.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρχει δυνατότητα επιβίβασης ατόμων ή ΙΧ από το λιμάνι της Σούδας προς το Ηράκλειο και αντιστρόφως, ενέργεια που μοιάζει έτσι και αλλιώς απίθανη.

Σε κάθε περίπτωση όμως παραμένει το γεγονός, ότι για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το ίδιο πλοίο που προσεγγίζει τα Χανιά, πλέοντας ανοιχτά της βόρειας ακτής της Κρήτης, θα καταλήγει στο Ηράκλειο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:49