search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:42
MENU CLOSE

Η ημίγυμνη Τζένιφερ Λόπεζ πιστεύει ότι οι καμπύλες πρέπει να δοξάζονται (Photos)

31.10.2018 17:03
Η ημίγυμνη Τζένιφερ Λόπεζ πιστεύει ότι οι καμπύλες πρέπει να δοξάζονται (Photos) - Media

 

«Στην οικογένειά μου, οι καμπύλες δοξάζονταν και ήταν μέρος της κουλτούρας» δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ στο περιοδικό InStyle και φρόντισε να φωτογραφηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να τις τονίζει όσο περισσότερο γίνεται.

Φορώντας μια κάπα σε μεταλλικό πράσινο που αφήνει εντελώς ακάλυπτες τις διάσημες καμπύλες της, η διάσημη τραγουδίστρια δηλώσε: «Με φρόντισα και τώρα φαίνεται», δείχνοντας περήφανη για το σώμα της.

Και πώς να μην είναι, αφού δεν έχει να ζηλέψει και πολλά, κοιτάζοντας τον εαυτό της 19 χρόνια πριν, στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy. Τότε, η J-Lo Πόζαρε με ημιδιαφανές φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ και χωρίς σουτιέν.

Σήμερα, και με τη πάροδο σχεδόν δύο δεκαετιών, η Λατίνα διαθέτει στα 50 της ένα σώμα που μάλλον θα ζήλευε ο και η ίδια το 2000.

Καθόλου καφεΐνη, καθόλου αλκοόλ και πολύ ύπνο, λέει πως είναι το μυστικό της εμφάνισής της, την ώρα που δείχνει να απολαμβάνει την επίδραση των social media στη σημερινή εποχή, καθώς… «παλιά ήταν πολύ χειρότερα. Ήταν τελείως τρελό. Τώρα τουλάχιστον μπορώ να δείξω λίγο ποια είμαι. Τότε απλώς πίστευαν ο,τιδήποτε διάβαζαν σε ένα περιοδικό. Πολλές φορές δεν ήταν αλήθεια ή ήταν το ένα τρίτο της αλήθειας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18