search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:00
MENU CLOSE

Πέφτουν σοβάδες στο Λιστόν της Κέρκυρας – Σε άθλια κατάσταση τα κτήρια

31.10.2018 18:44
Πέφτουν σοβάδες στο Λιστόν της Κέρκυρας - Σε άθλια κατάσταση τα κτήρια - Media

 

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο Λιστόν, δείγμα της κακής κατάστασης που βρίσκεται το πιο γνωστό μέρος του νησιού.

Καθώς, ένα κομμάτι σοβά, αρκετά μεγάλου μεγέθους, ξεκόλλησε και έπεσε από ψηλά στο δρόμο. Ευτυχώς, τη στιγμή εκείνη, στο σημείο δεν βρισκόταν κάποιος περαστικός κι έτσι αποφεύχθηκε ένας ενδεχόμενος τραυματισμός. Στο σημείο κλήθηκε κι έσπευσε η Πυροσβεστική.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά, το τελευταίο διάστημα που “βγάζει” πρόβλημα το Λιστόν. Μην ξεχνάμε, ότι πρόσφατα είχε πέσει ένα από τα παραδοσιακά φανάρια λόγω φθοράς.

Και χθες (Τρίτη) το βράδυ, λόγω της νεροποντής, προφανώς εξαιτίας των κακής λειτουργίας των φρεατίων, έβγαλαν τις σχάρες (για να φεύγει πιο εύκολα το νερό), τοποθετώντας εκεί… καρέκλες για να μην υπάρξουν ατυχήματα.

Αναδημοσίευση από: corfupress.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:57