search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:15
MENU CLOSE

Αποδοκιμασίες σε Διαμαντοπούλου από υπάλληλους του υπουργείου

03.02.2012 13:38
Αποδοκιμασίες σε Διαμαντοπούλου από υπάλληλους του υπουργείου - Media

Γιουχαΐσματα, αποδοκιμασίες και συνθήματα περίμεναν την υπουργό Παιδείας που παρευρέθη σε εκδήλωση για απονομή βραβείων σε μαθητές για την αριστεία και την καινοτομία στο τομέα της Παιδείας και της Έρευνας.

Γιουχαΐσματα, αποδοκιμασίες και συνθήματα περίμεναν την υπουργό Παιδείας που παρευρέθη σε εκδήλωση για απονομή βραβείων σε μαθητές για την αριστεία και την καινοτομία στο τομέα της Παιδείας και της Έρευνας.

Ειδικότερα, μία μικρή ομάδα που απαρτιζόταν από υπάλληλους του υπουργείου αποδοκίμασε την κ. Διαμαντοπούλου αλλά και την υφυπουργό, Εύη Χριοστοφιλοπούλου, κατά την είσοδο τους στο υπουργείο όπου και λάμβανε χώρα η εκδήλωση. Ο συγκεντρωμένος κόσμος φώναξε συνθήματα κατά των κυβερνητικών μέτρων αλλά και του ενιαίου μισθολογίου.

Στο χώρο παρέστη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, προκειμένου να μεταφέρει εκ μέρους του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, τα συγχαρητήρια στους μαθητές. Βρήκε μάλιστα την ευκαιρία να αναφερθεί για ακόμα μια φορά στο κρίσιμο ζήτημα των διαπραγματεύσεων που «αν δεν ολοκληρωθούν δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε παρενέργειες που θα μας φέρνουν σε δύσκολη κατάσταση».

Η υπουργός Παιδείας, από το βήμα της εκδήλωσης, επεσήμανε ότι διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ότι η έκβαση των διαπραγματεύσεων «θα κρίνει το μέλλον».

Τόνισε ακόμα, πως «δεν πρέπει να αφήσουμε ένα γκρίζο σύννεφο να οδηγήσει τη χώρα σε μαζική απελπισία. Η χώρα έχει δυνάμεις. Στην ιστορία της έχει δείξει και τις αρετές και τα πλεονεκτήματά της και σ΄αυτά θα πρέπει να ανατρέξουμε και πάλι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:12