search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:20
MENU CLOSE

Πάγκαλος για Κατσίφα: Όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία

01.11.2018 09:07
2615612.jpg

 

«Είχε όπλο ή δεν είχε; Είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες», τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα σε συμπλοκή με την αλβανική αστυνομία στο χωριό Βουλιαράτες, στην Αλβανία.

«Αυτός ο νέος πήγε να βάλει την Ελληνική σημαία. Μα έχω βρει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους Βουλιαράτες από 25η Μαρτίου και οι δρόμοι είναι γεμάτοι από ελληνικές σημαίες μέχρι αηδίας», σχολίασε ο πρώην υπουργός στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά στις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, ο κ. Πάγκαλος τις χαρακτήρισε «πάγιες», ενώ σημείωσε πως «απλά εμείς το ξεχνάμε γιατί είμαστε η χώρα της φαιδρής πορτοκαλιάς. Έχουμε φαιδρό πνευματικό κόσμο συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων».

«Εγώ θα έλεγα να μην τους δοκιμάσουμε γιατί η Τουρκία είναι μια μεγάλη δύναμη, αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε, αλλά η ανθρώπινη ζωή δεν έχει ίδια αξία στην Ελλάδα και την Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια χώρα του 3ου κόσμου όπου σφάζουν χιλιάδες ανθρώπων χωρίς να τους πει κανείς κάτι», σχολίασε ο πρώην υπουργός αναφορικά με τη στάση που πρέπει να κρατήσει η χώρα μας απέναντι στην τουρκική προκλήτικότητα.

Παρακολουθήστε το στιγμιότυπο στο 12’20’’.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:20