search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:24
MENU CLOSE

Tα 22 στάδια του photoshop για ένα ψεύτικο σώμα από μοντέλο του Sports Illustrated (Video)

01.11.2018 14:08
Tα 22 στάδια του photoshop για ένα ψεύτικο σώμα από μοντέλο του Sports Illustrated (Video) - Media

 

Ένα plus size μοντέλο του Sports Illustrated από την Αυστραλία, Κέιτ Γουέσλι θα ήθελε όλες οι γυναίκες να μπορούν να αισθάνονται άνετα με τα κιλά τους και το σώμα τους. Γι αυτό και θέλησε να δείξει στους θαυμαστές της στο Instagram πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση της εικόνας του «τέλειου σώματος» που κυκλοφορεί σε αφίσες, περιοδικά, social media, τηλεόραση κλπ.

Έτσι, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα σύντομο βίντεο στο οποίο φαίνονται τα 22 βήματα που απαιτούνται στο Photoshop ώστε η φωτογραφία να δείχνει μια γυναίκα με ένα πιο αδύνατο, σφριγηλό και με υπέροχες αναλογίες σώμα. Δηλαδή, όπως λέει και η ίδια, μια φωτογραφία «instagram ready».

«Aπαιτείται τόσο λίγος χρόνος για να αλλάξεις την εικόνα και τόσος λίγος χρόνος για να αρχίσεις να συγκρίνεις τον εαυτό σου με μια παραποιημένη πραγματικότητα που βλέπεις διαρκώς στο Instagram. Μπορεί να είναι θέμα photoshop, πόζας μπορεί να είναι το ότι συγκρίνεις τον εαυτό σου με ένα σώμα τελείως διαφορετικής κατασκευής και τύπου».

Στο τέλος, γράφει: «To Ιnstagram δεν είναι η αληθινή ζωή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:24