search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:04
MENU CLOSE

Απίστευτη τραγωδία: Έφηβη υπνοβάτης απαγχονίστηκε στην ντουλάπα της

01.11.2018 14:52
Φρίκη στην Ορεστιάδα: Βρέθηκε απαγχονισμένη και σε προχωρημένη σήψη (Photo) - Media
 
Ανείπωτo πένθος βιώνει η οικογένεια μιας 13χρονης η οποία βρέθηκε νεκρή δι’ απαγχονισμού μέσα στη ντουλάπα του σπιτιού της, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση υπνοβασίας.
 
Το άψυχο σώμα της 13χρονης Χέιζελ Τζορτζίνα Μπράντλεϊ από τη Νότια Ουαλία ανακάλυψε ο πατέρας της, ο οποίος αποκάλυψε στις αρχές ότι το κορίτσι είχε ιστορικό υπνοβασίας και από τη στιγμή που είχε δει την ταινία κινουμένων σχεδίων “Μπαμπούλας Α.Ε” φοβόταν τις ντουλάπες.
 
Η οικογένεια της μικρής δεν μπορεί να πιστέψει ότι το προηγούμενο βράδυ το κοριτσάκι αγκάλιασε και φίλησε τη μητέρα της για καληνύχτα και το επόμενο πρωινό ο πατέρας ανακάλυψε το πτώμα της μικρής ντυμένο με τη στολή του σχολείου και κρεμασμένο μέσα στην ντουλάπα της.
 
Ο ιατροδικαστής έκρινε ότι πρόκειται για δυστύχημα ενώ οι γονείς κατέθεσαν στην αστυνομία ότι η κόρη τους είχε ιστορικό υπνοβασίας, οδηγώντας τις αρχές να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι το κορίτσιέρεται να κρεμάστηκε κατά λάθος.
 
Όπως τόνισε η μητέρα της, η Χέιζελ είχε θέμα με την ντουλάπα εξαιτίας μίας παιδικής εμμονής από το 2001 οπότε και είχε δει την ταινία της Pixar όπου οι χαρακτήρες πετάγονταν από κλειστές πόρτες για να τρομάξουν τα παιδιά.
 
Πηγή: enikos.gr/Daily Mail
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:03