search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:45
MENU CLOSE

Καθάρισε ο Ολυμπιακός στην Πάτρα – Επεισόδια, χημικά κι ερυθρόλευκες διαμαρτυρίες

01.11.2018 17:37
Νίκη Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στο ντέρμπι αιωνίων - Media

 

Μπορεί στις εξέδρες να σημειώθηκαν «παρατράγουδα», αλλά στο γήπεδο ο Ολυμπιακός δεν επηρεάστηκε. Με γκολ των Τοροσίδη και Ναουέλ καθάρισε 2-0 την Παναχαϊκή και εξασφάλισε την πρόκριση στο Κύπελλο.

Σε ένα ματς που στιγματίστηκε από επεισόδια με οπαδούς των ερυθρολεύκων και την Αστυνομία, χρήση χημικών που ανάγκασε κόσμο να αποχωρήσει από το γήπεδο και σχεδόν 20λεπτη διακοπή, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο Τοροσίδης στο 38ο λεπτό με κεφαλιά από κόρνερ του Ναουέλ έκανε το 0-1, ενώ ο δημιουργός του πρώτου γκολ, έγινε σκόρερ στο 70’ με ωραίο αριστερό σουτ για το 0-2. Ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε στο 25ο λεπτό ξεκάθαρο πέναλτι στον Ολυμπιακό, σε ανατροπή του Τσιμίκα από τον Ντάσιο.

Σοβαρά παράπονα του Ολυμπιακού και για την στάση της Αστυνομίας, όπως έγινε φανερό από τις δηλώσεις του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV, που άφησε αιχμές για την παρουσία διμοιρίας των ΜΑΤ, ανάμεσα σε κόσμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15