search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:28
MENU CLOSE

Η νέα μεγάλη αλλαγή στο Facebook που φέρνει τα πάνω – κάτω σε όσα ξέραμε

01.11.2018 18:14
Facebook: Έφθασε μεγάλη αλλαγή στην εφαρμογή (Photo | Video) - Media

 

Είναι γεγονός! Το Facebook Messenger άλλαξε, έκανε ένα redesign στο app και κάπως έτσι έγινε πολύ πιο απλό. Η εταιρία έσβησε 9 tabs και διάφορες επιλογές που μπορεί να είχες, κατά την είσοδό σου στο app. Και όλα αυτά τα αντικατέστησε με μόλις 3 tabs.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι διέγραψε κάποια χαρακτηριστικά αλλά είναι πλέον πιο εύκολο να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να «ψάχνεσαι», να χάνεις πολύτιμο χρόνο και τελικά να εκνευρίζεσαι.

Και μαζί με τον επανασχεδιασμό, έχουμε και νέα χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι να μπορείς να μετατρέπεις την οθόνη μαύρη, ώστε να μπορείς να διαβάζεις καλύτερα τα μηνύματά σου στο app.

Παράλληλα, μπορείς να βάλεις παρατσούκλια, emoji, χρώματα. Ακριβώς όπως και πριν, απλώς τώρα η εφαρμογή έγινε ακόμα πιο απλή.

Ποια είναι τα τρία tabs που έχει;

Συνομιλία, άνθρωποι και αναζήτηση.

Το app ανοίγει κατευθείαν στις συνομιλίες, στις οποίες περιλαμβάνονται τα μηνύματα που έχεις στείλει στους φίλους σου. Στο tab Άνθρωποι, εμφανίζονται οι φίλοι σου, τα stories και μια λίστα με τους ανθρώπους που είναι «ενεργοί τώρα» και στην αναζήτηση θα έχει όλα τα υπόλοιπα , όπως παιχνίδια, πώς μπορείς να παρακολουθείς τα νέα, επαγγελματικοί λογαριασμοί κλπ.

Το dark mode το περιμένουμε στο προσεχές μέλλον, ενώ το Facebook ανακοίνωσε πως έρχονται και νέα χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στο Facebook Messenger από υπολογιστή, αντίθετα με το κινητό πρέπει να μπεις μέσω της ιστοσελίδας του Facebook, δεν θα σημειωθούν αλλαγές, τουλάχιστον προς το παρόν.

Το νέο design του Messenger θα είναι διαθέσιμο σταδιακά σε όλους τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Και το «Messenger 4» θα βγει σε…φάσεις. Κι εμείς ανυπομονούμε!

Πηγή: athensmagazine

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15