search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33
MENU CLOSE

Τζέσικα Πάρκερ: Η απάντησή της για την κόντρα της με τη Σαμάνθα του «Sex and the city»

02.11.2018 09:32
Τζέσικα Πάρκερ: Η απάντησή της για την κόντρα της με τη Σαμάνθα του «Sex and the city» - Media

 

Τις γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Sex and the city» και έγιναν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια ιδιαίτερα αγαπητές στο τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για την Τζέσικα Πάρκερ και την Κιμ Κατράλ ή αλλιώς, την «Κάρι Μπράτσο» και τη «Σαμάνθα».

Παρά τη χημεία που φαινόταν ότι υπήρχε στις δυο αυτές πρωταγωνίστριες της σειράς, η πραγματικότητα αποδείχθηκε αρκετά διαφορετική. Όλα ξεκίνησαν όταν η Κιμ αρνήθηκε να συμμετέχει σε μια τρίτη ταινία του Sex and the city, δικαιολογώντας την απόφασή της στο «τοξικό» περιβάλλον που υπήρχε μεταξύ των πρωταγωνιστριών στα γυρίσματα.

Έκτοτε, παρακολουθήσαμε μια διαμάχη μεταξύ των δύο ηθοποιών. Το συλλυπητήριο μήνυμα της Τζέσικα Πάρκερ στην Κιμ Κατράλ για τον χαμό του αδερφού της φάνηκε ότι θα έφερνε μια ανακωχή στη μεταξύ τους κόντρα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συνέβη, καθώς η Κιμ κατηγόρησε δημοσίως την Τζέσικα, αποκαλώντας την υποκρίτρια.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της η Τζέσικα Πάρκερ αναφέρθηκε στη διαμάχη αυτή, τονίζοντας ότι από την πλευρά της δεν υπάρχει καμιά αντιπάθεια και καμιά κατηγορία.

«Δεν είμαι σε καμμία διαμάχη με την Κιμ. Δεν την ανταγωνίστηκα ποτέ, ούτε της έκανα δώρα για να την εξαγοράσω. Δεν έκανα κάποιο λάθος στη σχέση μας. Και δε μπορώ να ζητήσω συγγνώμη από κάποιον άνθρωπο, απλώς γιατί δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί της». Και η Σάρα καταλήγει: «Εγώ παραμένω ευγνώμων για τη συμμετοχή της στη σειρά και για όλα τα χρόνια που περάσαμε μαζί» είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33