search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:05
MENU CLOSE

Από τα μάτια του δεν τρέχουν δάκρυα αλλά αίμα (Photos & Video)

02.11.2018 10:57
Νέες αποκαλύψεις για ολιγωρία στην τραγωδία στο Μάτι - Ο υπεύθυνος για τα εναέρια μέσα έπινε καφέ  - Media

 

Ένας 52χρονος άνδρας από την Ιταλία, δεν βγάζει δάκρυα από τα μάτια του, αλλά αίμα. Οι γιατροί του νοσοκομείου της Μεσίνα, που τον εξέτασαν λένε ότι είναι ένα σπάνιο φαινόμενο το οποίο όμως μπορεί να συμβεί.

Ο άνδρας δεν έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο ή σε κάποιο άλλος σημείο όπως οι οφθαλμοί, ούτε είχε υψηλή πίεση αλλά όπως διαπίστωσαν οι γιατροί έχει μη καρκινικούς όγκους κάτω από τα βλέφαρα του.

Δεν συμβαίνει πάντα να χύνει αίμα από τα μάτια του, χύνει και δάκρυα. ¨όμως όταν δακρύζει αίμα, αυτό διαρκεί για τουλάχιστον 2 ώρες.

Οι γιατροί του χορήγησαν σταγόνες από φάρμακο που ρίχνει την πίεση του ματιού και έκτοτε ο άνδρας αναφέρει ότι δεν έχει ξαναδακρύσει αίμα.

Η ασθένεια του ονομάζεται Haemolacrica και δεν είναι ακόμη σαφές πόσοι προσβάλλονται από τη νόσο αυτή. Ωστόσο οι γιατροί συνιστούν άμεση εξέταση διότι, διότι ναι μεν δεν είναι επικίνδυνη μπορεί όμως να έχει προκληθεί ή να προκαλέσει λοιμώξεις στα μάτια.

Τα στοιχεία του άνδρα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά αλλά στο βίντεο θα παρακολουθήσετε περιπτώσεις με άλλους ανθρώπους που δακρύζουν αίμα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00